BBQ, Examenweek en nieuwe groepen

Hallo allemaal,

Hier even wat praktische informatie. Graag goed doorlezen.

Op 15 juli om 17.30 houden wij een bbq voor ons gebouw voor onze volwassen leden. Het afgelopen jaar hebben de volwassenen misschien nog wel het meeste moeten inleveren mbt het sporten bij ons en nu alles weer mag willen het jaar leuk afsluiten. Daarom houden we op donderdag 15 juli een bqq, dit is voor alle volwassen leden van Sakura, judo, jiujitsu en yoga leden. Wil jij hierbij aanwezig zijn en gezellig een hapje en drankje komen doen geef het dan door aan meester Sven. Ook of je vegetarisch wilt eten.

De eerste volledige week van juli is het examenweek voor de judo. De jiujitsu doen wij in de eerste week van oktober, het verschil zit dat je bij judo voor slippen gaat en bij jiujitsu direct voor een band en dat vraagt een hele andere voorbereiding. De examenweek wordt afgesloten met het clubtoernooi voor de jeugd op 10 juli.

Nieuwe groepen. Wij zien dat jeugd judo( jongste groepen) erg vol worden, daar zijn wij natuurlijk heel blij mee, maar te vol vinden wij niet fijn. We willen ieder kind de ruimte en aandacht geven. Daarom starten er na de zomervakantie 2 extra jeugd groepen. 1 groep op de maandag en zoals het er nu uitziet 1 op de woensdag. Deze 2 lessen zullen worden gegeven door Meester Dennis.

Sportieve groet

Sven Borst

Team Sakura

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin