Belangrijk!!! vaste rooster draait weer

Hallo Allemaal,

We gaan het vaste rooster voor de jeugd weer draaien. We gaan de matten weer op de parkeerplaats leggen zodat alle kinderen op een hun eigen dag kunnen sporten en ook judo en jiujitsu specifiek. De enige wijzigingen zijn…de judoles van dinsdag half 7 gaat naar half 6 en de jiujitsu van donderdag half 7 gaat ook naar half 6. Je mag nog steeds een vriendje of vriendinnetje meenemen. Het weer wordt beter en we hopen dat het voor kort zal zijn. Er is een brandbrief uitgegaan naar de kamer over het belang van sporten.

Het doet mij persoonlijk pijn dat de sportscholen gesloten worden, of nagenoeg bijna het onmogelijke moeten doen iets aan te kunnen bieden, maar dat er nu wel geld naar de gemeenten gaat vanuit de overheid om extra beweging activiteiten aan te bieden, omdat bewegen nu eenmaal zo belangrijk is. Wij vallen tussen wal en schip met de club mbt tegemoetkomingen en wij zijn professionals die juist bewegings activiteiten kunnen aanbieden. En belangrijker nog, willen aanbieden.

Volwassenen mogen nu in meerdere groepen van 2 sporten. Ik mag geen groepsles geven, maar wel meerdere groepen van 2 begeleiden. Maandagavond kun je dan vanaf half 8 sporten, dinsdag half 7 en half 8, woensdag vanaf half 8, donderdag vanaf half 7 en half 8 en vrijdag vanaf half 8. Graag van tevoren weer aanmelden bij meester Sven. We blijven nog kracht en conditie aanbieden tot beter nieuws, maar blijf bewegen.

Dit alles gaat in vanaf maandag 22 februari. Het is dan vakantie, maar wij laten alles lessen gewoon doorgaan.

Tot volgende week allemaal, doe een trui aan onder je jasje, spreek je een vriendje of vriendinnetje uit je groep vertel dan even dat we weer het oude rooster draaien en dinsdag horen wij meer over evt aanpassingen. Heb je nog vragen bericht dan gerust meester Sven.

Fijn weekend

Sportieve groet

Sven Borst

Team Sakura BUdo

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin