Belangrijke informatie november 2023

Hallo allemaal,

 

In de maand november zijn er een aantal onderwerpen die wij graag onder jullie aandacht willen brengen.

 

Vanuit Gym-Fysio Apeldoorn bieden wij een gratis inloopspreekuur aan op de dinsdag/woensdag avond. Heb je last van blessures of wil je graag advies over jouw lichaam en gezondheid dan is Iris van Engelen van Gym-Fysio de persoon om je hiermee te helpen. Om de week op dinsdag en woensdag is zij van 19.15 tot 20.45 aanwezig in de dojo om jullie vragen te beantwoorden en advies te geven bij pijntjes of blessures. Je kan gewoon binnen komen wandelen of een afspraak van tevoren maken door een bericht te sturen naar 0646157627. Iris is sportfysiotherapeut en manueel therapeut in opleiding. De volgende data is zij aanwezig bij Sakura:

 

  • Dinsdag 7 november
  • Woensdag 15 november
  • Dinsdag 21 november
  • Woensdag 29 november
  • Dinsdag 12 december
  • Woensdag 20 december

 

Dit inloopspreekuur is niet alleen voor sporters, maar ook voor ouders van onze leden. Dit is een mooie kans voor professioneel advies en evt direct een behandeling te krijgen.

 

Kersttoernooi:

Alle kinderen krijgen deze week de brief mee voor het kersttoernooi dat wij elk jaar ouders houden in december bij ons in de dojo. Omdat menig brief nog wel eens verloren gaat is deze bijgevoegd in de bijlage. Daar kunt alle informatie in vinden.

 

Boekjes Grote clubactie:

Op 13 november sluit de grote clubactie. Heb je nog een boekje thuis met loten neem deze dan weer mee naar de dojo, dan kunnen wij deze verwerken. Je kan tot de 13e nog blijven verkopen.

 

Met sportieve groet

Sven Borst

Team Sakura Apeldoorn

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin