De 24 uur les geef marathon

Hallo Allemaal,

Jullie weten allemaal dat meester Sven op 8 mei 24 uur les wil gaan geven om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de jeugd en sportief apeldoorn, die het dupe zijn geworden door het afgelopen jaar. Toen wij dit in Februari bedachten, hadden wij niet kunnen bedenken dat drie maanden later het nog niet mogelijk zou zijn. We sporten nog steeds buiten en de mogelijkheden voor de volwassenen zijn op z’n zacht gezegd zeer beperkt. We gaan de actie dan ook een maand verplaatsen naar het weekend van 12 juni. Dit geeft ook direct de ernst van de situatie aan. Hoe langer het duurt, hoe voor meer gezinnen sporten straks wellicht niet meer vanzelfsprekend is. Op dit moment hebben we dmv sponsoren al 4000 euro op kunnen halen, toch heeft bijna de helft van dit bedrag nu al een bestemming gekregen.

De afgelopen maanden is er al heel veel gebeurd voor de actie en enkele uren zijn al gevuld door bv het oude bootcamp groepje van Meester Sven, zij hebben gedoneerd. Collega’s van de School waar Meester Sven werkt, zij gaan tijdens de koningspelen geld inzamelen en natuurlijk gaan zij dan in de nacht een uur mee doen. Maar ook door jullie, het enthousiasme, de donaties, alles helpt mee om deze positieve vibe vast te willen houden. Ik kan persoonlijk wel enthousiast zijn, maar zonder jullie houdt het al snel op.

Ik ben ooit de sport in gegaan met een doel, een visie, een maatschappelijk doel. En nu het bijna onmogelijk is om fatsoenlijk sport aan te kunnen bieden, is dit JUIST belangrijker dan ooit. Ik kies ervoor om ten alle tijden mijn doel/visie vast te willen houden en iedereen die de behoefte heeft, jong en oud, te kunnen laten bewegen. Ik heb er oprecht last van wanneer ik hoor en zie wat de effecten zijn na dit jaar en ik weet wat sport ooit voor mij heeft kunnen doen in lastige tijden.

De indeling over de 24 uur krijgen jullie zodra we zeker weten dat het door kan gaan.

Blijf bewegen en blijf gezond.

Sportieve groet

Sven Borst

Team Sakura

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin