De grote Clubactie 2022

Hallo allemaal,

De Grote Clubactie 2022 staat op het punt van starten. Ook dit jaar doen wij met de sportschool weer mee. Alle jeugdleden krijgen deze en volgende week een boekje mee waarmee zij digitaal of via papier loten kunnen verkopen. Per verkocht lot van 3 euro gaat er 2,40 euro naar de club en daar doen wij als sportschool allemaal extra dingen van. Het eerste jaar hebben we de nieuwe mat aangeschaft, afgelopen jaar de AED en een deel van het kamp daarmee gefinancierd. Ook achter schermen hebben we op verschillende manieren bij kunnen springen door de opbrengst.

Ik voer alle kinderen in, zodat ook zij kans maken om prijzen te winnen. De koper kan dan hun naam selecteren en zo doen de kinderen automatisch mee. Wanneer de actie is afgelopen krijgen alle jeugdleden net als voorgaande jaren weer een presentje van de club voor hun harde werken.

Hoe gaat de actie in zijn werk? Je kan QR code scannen en dan wijst de rest vanzelf, of je kan een papieren lot laten invullen en dan voer ik die zelf in. De boekjes moeten na afloop wel weer bij mij worden ingeleverd. De actie gaat van start op zaterdag 24 september, voor die tijd is het nog niet mogelijk om te verkopen.

Zodra de actie is gestart volgt er een email met de verkoop link, deze is eenvoudig te delen in app groepen van bv familie. Net als voorgaande jaren hebben zijn er ook weer superloten te koop. Daarmee koop je 50 loten tegelijk en dit wordt meestal gedaan door de bedrijven. Vervolgens maken wij een leuke foto van de overhandiging van zo’n superlot en delen deze dan weer op onze socials.

Mochten er vragen zijn n.a.v. deze mail laat het dan gerust weten.

Sportieve groet

Sven Borst

Team Sakura Budo

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin