De Grote Clubactie

Goedemorgen allemaal,

Volgende week zaterdag 18 september start De Grote clubactie. Vorig jaar hebben wij voor de eerste keer meegedaan en daarmee een schitterend bedrag opgehaald. Met dat bedrag hebben wij de nieuwe mat afgelopen december aangeschaft. Even in het kort wat de grote clubactie inhoudt. De kinderen krijgen allemaal een boekje mee als zij dat willen en kunnen daarmee lootjes verkopen. Dit kan door je gegevens in te vullen of digitaal door het scannen van de qr code. Per lot van 3 euro gaat er 2,40 naar de club. Voor de deelnemers zijn er natuurlijk prijzen te winnen.

Net als vorig jaar zijn er ook weer superloten, dan koop je 50 loten in één keer. Vaak zijn het bedrijven die dit doen, maar kan natuurlijk door iedereen worden gedaan. We hebben nu officiële superloten cheques en mocht er een superlot worden aangeschaft dan maken wij een leuke foto voor onze facebook pagina waarbij we de cheque overhandigen.

Mocht uw zoon of dochter, of jezelf loten willen bestellen via de QR code in het boekje of de link die volgende week wordt vrijgegeven dan is het van belang dat je Sakura Budo selecteert bij de club, er staan meerdere namen met Sakura bij namelijk.

Vanaf maandag worden de boekjes uitgedeeld en vanaf zaterdag de 18e gaat de grote clubactie officieel van start.

Wij maken weer een mooi bord voor in de dojo waar telkens de tussenstand op zal worden bijgehouden en mocht je vragen stel ze dan gerust.

Alvast een fijn weekend

Sportieve groet

Sven Borst

Team Sakura

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin