Docenten

31627253143Marco Borst – Ju Jutsu, Bujinkan en Judo docent

Oprichter Sakura en Stichting TenChiJin

Marco Borst van Straat schoffie tot meester in Budo.
Na 25 jaar van verschillende vormen van vechtsport zoals Karate, Kick boxing, Judo, Ju Jutsu en Bujinkan, is Sakura opgericht met als doel Budo met al zijn mooie vormen gericht op het verbeteren van ons karakter en welzijn binnen de maatschappij.
Het middel om dit te bereiken binnen Sakura zijn Judo en Ju Jutsu en Bujinkan.
Na het opbouwen van eigen sport uren was er de eer om mijn leraar en voorbeeld Henk Schulte op te volgen in 1996 om dat wat ome Henk in 40 jaar had opgebouwd voort te zetten.

Marco is inmiddels Judo leraar B en Ju Jutsu leraar B Sakura is uitgegroeid tot een enorme Budo school waar iedereen werkt aan de mooie vormen van Budo, jong en oud. Samen met de docenten van Sakura is de wens hier nog jaren onze bijdrage aan toe te mogen voegen.

20160113_181635

Sven Borst – Ju Jutsu en Judo docent

Na 25 jaar heeft Meester Marco de dojo overgedragen aan zijn zoon Sven. Sven is als klein jongetje begonnen met Judo bij de oude leraar van Meester marco, Ome Henk. Met zes jaar is Sven ook Jiujitsu gaan trainen en was op zijn 20e al Jiujitsu leraar B. Naast de budo sporten heeft Meester Sven ook 8 jaar het kickboksen en het mixed martial arts getraind en aan wedstrijde meegedaan. Echter kroop het bloed waar het niet gaan kon en is hij helemaal gegaan voor het Judo en Jiujitsu. Naast de lessen in de dojo geeft Sven ook sportles in het speciaal onderwijs. Zijn doelstelling is dat iedereen bij Sakura moet kunnen sporten en plezier kan beleven aan deze schitterende vormen van budo. de sporter staat centraal.

 

 

 

 

 

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin