Docenten

Marco Borst – Jiu Jutsu, Bujinkan en Judo docent

Oprichter Sakura

Marco Borst van Straat schoffie tot meester in Budo.
Na 25 jaar van verschillende vormen van vechtsport zoals Karate, Kick boxing, Judo, Jiu Jutsu en Bujinkan, is Sakura opgericht met als doel Budo met al zijn mooie vormen gericht op het verbeteren van ons karakter en welzijn binnen de maatschappij.
Het middel om dit te bereiken binnen Sakura zijn Judo en Jiu Jutsu en Bujinkan.
Na het opbouwen van eigen sport uren was er de eer om mijn leraar en voorbeeld Henk Schulte op te volgen in 1996 om dat wat ome Henk in 40 jaar had opgebouwd voort te zetten.

Marco is inmiddels Judo leraar B en Jiu Jutsu leraar B Sakura is uitgegroeid tot een enorme Budo school waar iedereen werkt aan de mooie vormen van Budo, jong en oud. Samen met de docenten van Sakura is de wens hier nog jaren onze bijdrage aan toe te mogen voegen.

Sven Borst – Jiu Jutsu en Judo docent

Na 25 jaar heeft Meester Marco de dojo overgedragen aan zijn zoon Sven. Sven is als klein jongetje begonnen met Judo bij de oude leraar van Meester Marco, Ome Henk. Met zes jaar is Sven ook Jiu Jitsu gaan trainen en was op zijn 20e al Jiu Jitsu leraar B. Naast de budo sporten heeft Meester Sven ook 8 jaar het kickboksen en het mixed martial arts getraind en aan wedstrijdje meegedaan. Echter kroop het bloed waar het niet gaan kon en is hij helemaal gegaan voor het Judo en Jiu Jitsu. Naast de lessen in de dojo geeft Sven ook sportles in het speciaal onderwijs. Zijn doelstelling is dat iedereen bij Sakura moet kunnen sporten en plezier kan beleven aan deze schitterende vormen van budo. de sporter staat centraal.
Emmy

Yoga creëert voor mij balans in mijn leven. Even de rust vinden in een drukke wereld. In plaats van altijd je aandacht naar buiten brengen, je juist even naar binnen keren. In 2015 ben ik begonnen met het beoefenen van yoga. Het is vanaf toen altijd een constant gebleven in mijn leven. Bij verschillende docenten ben ik begonnen mijn kennis te verbreden en ook de niet fysieke kanten van yoga te ontdekken. Door steeds op zoek te zijn naar verdieping in mijn yoga practice heb ik in 2019 mijn 200 uur Yoga Teacher Training bij Yoga Mea afgerond. Met zijn roots in India heb ik de opleiding aan de Italiaanse kust gevolgd bij hun zuster school. Een maand lang ondergedompeld in alles yoga, wat een geweldige ervaring! Vanaf dat moment wilde ik ook niets anders dan mijn liefde en kennis over yoga met anderen delen.

Annette

Ik ben op relatief late leeftijd, toen ik 45 was, met yoga in aanraking gekomen toen ik de kans kreeg een opleiding tot Bodybalance yoga instructrice te volgen via een sportschool. Aansluitend heb ik veel lesgeef ervaring opgebouwd binnen en buiten de sportschool en heb ik me verdiept in verschillende vormen van yoga. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij de Ashtanga en geef daarnaast ook nog met veel plezier Bodybalance en Yin Yoga lessen.

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin