Examens Sakura

Goedemorgen allemaal,

In de week van 6 februari hebben wij de hele week examens bij de club. Alle examens vinden plaats tijdens de les.  Voor de judo gaan de kinderen laten zien wat zij hebben geleerd het afgelopen half jaar en gaan daarmee voor de volgende slip! Iedereen is van harte welkom om te komen kijken.

Voor de JiuJitsu deelnemers doen de kinderen van de maandag 16.00 en vrijdag 18.30 automatisch examen. Zij gaan voor de halve band (dit doen wij gezien de leeftijd en zij op deze manier elk half jaar examen kunnen doen). De Jiujitsu groep van maandag 18.30 en de woensdag 18.30 is qua leeftijd een stuk ouder en doen geen examen meer voor een halve band, maar direct een hele. Zij hebben daarom 1 maal per jaar examen. Zij zijn dan aan de beurt vlak voor de zomervakantie. De leerlingen die die nu examen gaan doen hebben dit al gehoord tijdens de les. Mochten hier vragen over zijn stel die dan gerust.

Aangezien bij de jiujistu een band wordt uitgereikt zitten hier kosten aan verbonden. De kinderen krijgen een dikke band. U kunt de 10 euro na de les aan de docent geven.

Voor de volwassenen, geef het aan bij de docent als je examen wil doen. Het volgende moment is vlak voor de zomervakantie.

Met Sportieve groet

Sven Borst

Team Sakura

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin