Examenweek jan 2024, nieuwe lesuren, sporttassen

Hallo allemaal,

 

De week vanaf maandag 29 januari is het examenweek bij Sakura. Dit houdt in dat de jeugdleden die bij ons judo beoefenen examen doen tijdens hun eigen lesuur. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. Train je judo tijdens één van de volwassen uren, geef dan aan bij je docent als je examen wilt doen.

 

Voor de jiujitsu leden gaat het op een andere manier. De jongste jeugd die trainen op de maandag 16.00 en vrijdag 18.30 doen automatisch examen. Zij gaan voor de halve band. De jeugd van de maandag en de woensdag 18.30 hebben te horen gekregen of zij nu aan de beurt zijn of voor de zomervakantie, er moet namelijk een jaar tussen zitten en vanaf de groene band zal de jeugd samen met een trainingspartner zich eerst gaan voorbereiden. Voor de volwassenen hebben we normaal gesproken een vrijdagavond waarop we alle examens afnemen. Er zijn op dit moment niet veel kandidaten die deze keer examen willen doen. Je kan in overleg met je docent afspreken tijdens welke les je het zou willen doen. Het volgende examenmoment is vlak voor de zomervakantie.

De kosten voor het jiujitsu examen zijn 10 euro, omdat zij een dikke band krijgen. Het judo examen is kosteloos.

 

De judolessen zijn druk bezocht en wij willen iedereen de ruimte en aandacht geven tijdens de les, daarom zullen er vanaf februari 2 extra lesuren gestart worden. Veel scholen hebben tegenwoordig een gelijke dagen rooster. Dit houdt in dat wij op de dinsdag 14.30 een judo groep gaan starten voor de leeftijd 8,9 en 10 jaar en op de donderdag een judogroep gaan starten voor de leeftijd 4,5,6 en 7 jaar.

Beide lessen worden gegeven door Meester Dennis.

 

Je hebt nog één week om te laten weten of je een sporttas zou willen van het merk Essimo met ons eigen logo (zie bijlage). Wij moeten eind Januari laten weten hoeveel wij er afnemen en dan komen de tassen in maart binnen.

 

Mochten er vragen zijn n.a.v. de mail dan horen wij dat graag.

 

Met sportieve groet

Sven Borst

Team Sakura

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin