Examenweek, kamp en Drakenboot

Goedemorgen allemaal,

Wat was het een ongelooflijk leuke dag gisteren tijdens het Drakeboot Festival. Zo veel kinderen die zijn komen aanmoedigen, schreeuwend en juichend langs de kant. Uiteindelijk zijn we gestrand in de halve finale, maar daar zijn we dan ook erg trots op.

Aankomend weekend gaan we weer op kamp. We hebben fantastisch weer en de laatste voorbereidingen worden deze week getroffen. Mochten er nog vragen zijn mbt tot aankomend weekend dan horen wij dat graag. Wij hebben er in ieder geval ongelooflijk veel zin in.

De week van maandag 26 juni is het examenweek. Alle kinderen/jeugdleden doen in hun eigen les examen. Niet alle JiuJitsu leden doen deze keer examen, sommigen zijn het volgende examen weer aan de beurt, maar dit weten zij zelf. De groep op maandag 16.00 en vrijdag 18.30 doen wel allemaal examen, omdat zij elke keer voor een halve band gaan. Mocht het niet duidelijk zijn dan kunt u het altijd even navragen. De maandag kinderen half 7 en woensdag half 7 weten of zij nu aan de beurt zijn. Daar zijn we al een aantal weken mee aan het voorbereiden.

Familie is van harte welkom om te kijken. De wedstrijd training komt deze week te vervallen ivm het uitlopen van de groepen.

De volwassenen die jiujitsu examen gaan doen hebben dit op vrijdag 30 juni vanaf half 8. De judo les komt dan eenmalig te vervallen. Voor de judo zijn geen kosten verbonden aan het examen, tenzij uw zoon of dochter voor de blauwe of bruine band gaat. Dit is een dikke band en dan zijn de kosten 10 euro voor de band. Voor alle jiujitsu examens zijn de kosten 10 euro omdat zij altijd een dikke band krijgen en geen slippen zoals bij de judo.

Binnenkort ontvang u een mail over het vakantie rooster in tijdens de zomervakantie.

Met vriendelijke groet

Sven Borst

Team Sakura

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin