Extra informatie lessen week 8-3

Hallo Allemaal,

We trainen alweer vanaf 4 januari buiten. Sinds 2 weken op de mat en de volwassenen zijn ook elke avond goed vertegenwoordigd. Deze week zijn de weersvoorspellingen niet heel best. Ik zal per dag moeten inschatten of het mogelijk en verantwoord is mbt de gezondheid van iedereen en de matten die niet tegen nat weer kunnen.

Een positieve kanttekening is dat het kabinet nu kijkt naar versoepelingen voor de volwassensport (zojuist bekend gemaakt vanaf april). Zodra ook zij buiten alles mogen dan gaan wij gelijk de fysieke judo/jiujitsu en yoga lessen weer aanbieden. Ik zal ook een trainingsmoment aanhouden voor leden die het in contact sporten nog niet prettig vinden. Dat houdt dus in dat met ingang van het nieuwe kwartaal alles weer zal draaien zoals het voorheen was, alleen buiten.

Kijk deze week op de dag dat je sport op onze facebook pagina, website of mail om te zien of de lessen door kunnen gaan. Ik probeer elke keer te kijken wat er mogelijk is, maar soms is er overmacht, de gemiste les mag natuurlijk worden ingehaald.

Sportieve groet

Sven Borst

Team Sakura

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin