Goed nieuws volwassenen

Hallo allemaal,

Deze mail is voor onze volwassen leden. Vandaag heeft meester Sven opnieuw contact gehad met de gemeente. We kunnen buiten sporten met groepjes van 2 plus trainer, zolang we allemaal netjes de afstand bewaken. Sven heeft jarenlang bootcamp training gegeven en als je dat mixt met budo heb je leuke trainingen.

Dat betekent dat we vanaf maandag 1 februari elke avond 4 lessen van drie kwartier gaan geven. Dat zijn 8 personen per avond, dat zijn er 40 per week en na volgende week sluit meester marco aan dan kunnen we 70 volwassenen per week laten sporten, of zelfs 2x als je dat wilt.

De lessen starten elke dag vanaf 17:30, 18:15, 19:00 en de laatste om 19:45, dan zijn we half 9 klaar en ruim op tijd thuis. Graag van tevoren aanmelden bij Sven via de app. Begin eerst met 1x en vraag desnoods later in de week of er een mogelijkheid is voor een 2e keer. Wij zullen gaan uitbreiden als het enthousiasme groot blijkt te zijn. Na een hele dag voor een scherm te hebben gewerkt is budo training voor een scherm ook niet ideaal en nu werk je echt gericht aan je conditie icm budo.

 Ga sporten, doe mee, pas je aan indien dat mogelijk is, kou kun je op kleden. We moeten blijven bewegen en buiten is misschien niet ideaal voor sommigen, maar het komt je gezondheid ten goede, fysiek en mentaal en dat is wat in deze tijd heel belangrijk is.

Als na 9 februari blijkt dat er weer meer mag horen dat jullie direct. Dus ik zeg tot volgende week.

Sportieve groet

Sven Borst

Team Sakura Budo

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin