Kerstvakantie 2023 en Judo Tassen

Hallo allemaal,

 

Wij van Sakura willen jullie bedanken voor het afgelopen jaar. Wij kijken terug op een jaar met veel mooie momenten. Het kamp in juni met nog nooit zoveel deelnemers, we hebben als team meegedaan tijdens het Drakenboot Festival in Apeldoorn, verschillende leden hebben hun zwarte band of volgende dan graad behaald!! Echter is het mooiste om te zien hoe alle kinderen en volwassenen zijn gegroeid door Budo. Iedereen op zijn of haar eigen manier. Iedereen beoefend Judo of Jiujitsu om een andere reden, maar om te zien dat deze sport bijdraagt aan de ontwikkeling van een individu is de reden waarom wij dit zo graag doen. Dank voor jullie Inzet in 2023.

 

Het is bijna kerstvakantie en dan zijn wij 2 weken gesloten. Op maandag 8 januari starten de lessen weer volgens het vaste rooster. Alvast fijne dagen gewenst en een goed uiteinde.

 

Ten slotte: mochten de hoodies klaar zijn in de vakantie dan zal ik een mail versturen en een ochtend de deur opendoen zodat je die kan komen ophalen, anders zijn ze klaar in de eerste week na de vakantie. Ondertussen heb ik contact opgenomen met Essimo (één van de grootste leveranciers in Nederland op het gebeid van Judo artikelen) en wij kunnen hoog kwaliteit judo tassen bestellen en met ons logo laten borduren.  (zie bijlage). Deze zijn te bestellen in de maat S, voor de kleine pakjes etc groot genoeg en L voor de volwassenen. Dit is de nieuwe lijn van Essimo.

 

Wanneer je particulier de S besteld is de prijs 45,00 euro, via Sakura 37,50, de maat L is 49,90 euro en via sakura 42,50 euro. Mocht je een tas willen geef het dan door en uiterlijk eind januari moet ik het doorgeven aan Essimo.

 

Nogmaals hele fijne dagen en tot in 2024.

Met sportieve groet,

Sven Borst

Team Sakura

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin