Komende winter

Hallo allemaal,

We hebben een fantastische zomer gehad en nu komt langzaam de koudere periode weer ons land in. Wij hadden met het gebouw een goed energiecontract, maar helaas liep deze op 1 september af en ik hoef jullie niet uit te leggen wat dat betekent. De komende winter zullen wij daarom een aantal dingen mbt het gebouw anders moeten doen. De kosten worden niet doorberekend naar de leden, maar we vragen wel om jullie begrip en medewerking omdat wij ook nog wat zoekende zijn in de beste oplossing.

We gaan de ruimte verwarmen met elektra en bij extreme kou natuurlijk gewoon met de verwarming, maar vaak worden de verwarmingen in de gang en kleedkamer opengedraaid en mocht u dat zien, draai hem dan weer dicht. Laten we de deuren zoveel mogelijk gesloten houden en langs de kant is een extra trui wel fijn. Met het sporten krijgen de kinderen en de volwassenen het wel warm. Dit is natuurlijk niet ideaal, maar wij gaan zoeken naar de juiste balans. We hebben wel met kouder weer buiten getraind in ons pak de afgelopen 2 jaar, dus eigenlijk is dit een eitje. Haha.

Binnenkort ontvangen jullie een mail met de informatie over De Grote Clubactie. Dat is alweer een jaar geleden en de 50e editie gaat van start in september.

Met sportieve groet

Sven Borst

Team Sakura Budo

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin