Lesrooster Herfstvakantie 2022

Hallo allemaal,

Komende week is het de herfstvakantie. We draaien door met een aangepast rooster. Er zal les zijn volgens het vaste rooster op de dinsdag, de woensdag en de vrijdag. Sport je normaal op de maandag of de donderdag, dan kan je aansluiten op één van deze dagen. Kom gerust vaker of neem een vriendje of vriendinnetje mee.

Alle kinderen hebben een persoonlijke pagina bij de grote clubactie. Vraag aan meester Sven je code als je wilt kijken of je voldoende loten hebt verkocht om je doel te halen. Er zijn altijd een aantal loten die niet afgeschreven kunnen worden en dan tellen die niet mee voor bv je doel van 25 loten voor een medaille van de grote clubactie. Het zou jammer zijn als je teleurgesteld bent omdat je je dan niet kan inschrijven voor de kinder winactie vanaf 40 loten als je er 39 hebt verkocht omdat er 1 niet afgeschreven kon worden of niet op je naam is gezet.

Naast ons gebouw is er de parkeerplaats van de notaris. Wij mogen hier vanaf 17.30 gebruik van maken. De laatste tijd parkeren er steeds meer personen de auto daar (ook van buiten sakura) maar het zou jammer zijn als we de parkeerplaats helemaal niet meer zouden kunnen gebruiken.

Alvast een fijne vakantie!!

Sportieve groet

Sven Borst

Team Sakura…

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin