Lessen gaan door!!

Hallo allemaal,

Hetgeen dat we allemaal niet hadden gewild en zeker niet verwacht is toch werkelijkheid geworden. We gaan ervan uit dat het korter zal zijn dan afgelopen jaar. Zonder uit te wijken over het thema, doet het mij opnieuw erg veel dat we het bewegen bijna onmogelijk maken voor de jeugd en volwassenen. Ik ervaar het zelf met 2 kinderen thuis hoe fijn het is om er uit te kunnen gaan en te sporten. Daarnaast zie ik hoe belangrijk bewegen voor kinderen is en zoals elke keer blijven wij ook nu sport aanbieden.

Allereerst even wat praktische informatie. Morgen 19 december komt te vervallen, aankomende week gaat door. De kerstvakantie zijn wij altijd al gesloten geweest de afgelopen 30 jaar, dus ook nu. Vanaf vrijdag 24 december is Sakura gesloten en beginnen wij zaterdag 8 januari weer. Dat is het laatste weekend van de kerstvakantie.

Lees het volgende goed door!!

De jeugd mag buiten zonder beperkingen gewoon sporten. Dat houdt in dat ons huidige rooster voor doordeweeks blijft staan. De jeugd van de jiujitsu ma/woe/vr 18:30 kan aansluiten bij een dag naar keuze van maandag tot en met vrijdag 16.00. De oudere judo/jiujitsu jeugd kan dat ook. We gaan dan judo/jiujitsu bootcamps draaien op onze parkeerplaats of in het oranje park. Het was oprecht heel erg leuk vorig jaar met alle kinderen die bezig waren met spelletjes, touwen, gewichten, kortom allemaal stoere dingen. Kom in gewone sportkleding!!Nu alles dicht zit, kom gerust vaker, laat uw zoon of dochter lekker bewegen, zit je zelf even omhoog met tijd voel je dan niet bezwaard om een keer extra uw zoon of dochter te brengen om lekker te sporten. Vriendje of vriendinnetje mag ook mee! Alle kinderen moeten de mogelijkheid hebben om te kunnen bewegen.

Voor de volwassenen starten wij op zaterdag 8 januari weer. Wij gaan een plan maken zodat er meerdere volwassenen tegelijk kunnen trainen en we gaan ervanuit dat het korter zal zijn dan vorig jaar gezien de berichtgeving. Dit wordt voor de volwassenen weer ouderwets buffelen.

Heb je vragen stel die gerust via de app aan mij en ongeacht deze maatregelen zal sporten bij Sakura mogelijk blijven. Ik heb het al vaker gezegd, 1 van de kernwaarden van Budo is aanpassen, dat zal ik doen voor jullie. Ik wil dat Sakura voor de jeugd en volwassenen een plek is, waar we ongeacht wat er speelt voor iedereen toegankelijk is en stabiel, altijd open!!!

Sportieve groet

Sven Borst

Team Sakura

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin