Nieuws

 • 27 november 2023

  Les 5 december, kersttoernooi en Hoodie

  Hallo Allemaal,   In verband met Sinterklaas is er op dinsdag 5 december geen les. Ge gemiste les mag natuurlijk worden ingehaald.   Het is de laatste week om je aan te melden voor het kersttoernooi op 16 december bij ons in de dojo. Binnenkort hangen we de tijd indeling op in de hal en wordt deze verzonden via mail. Zie bijlage brief om aan te melden.   Wil je nog een Hoodie bestellen in de kleur zwart, grijs of roze, laat dat dan weten aan Meester Sven. Zie bijlage. Dit kan tot en met zaterdag 16 december.   Met vriendelijke groet Sven Borst Team SakuraVerder lezen..
 • 15 november 2023

  Nieuwe hoodies Sakura

  Goedemiddag allemaal,   Vanaf vandaag kun je de hoodies gaan passen bij ons in de dojo. Deze laten we dan in december bedrukken. Je kan kiezen uit de kleuren "Roze, Grijs en Zwart". We hebben alle maten klaarliggen en omdat we er nu veel tegelijk afnemen zal de prijs 35 euro per hoodie zijn. We kunnen altijd later bij bestellen, maar dan zal de prijs iets hoger liggen. Je kan bij Meester Sven passen en je voorkeur voor kleur doorgeven. Mocht je vragen hebben stel die dan gerust. In de bijlage kun je zien hoe ze zullen worden bedrukt.   Nogmaals als bijlage de brief toegevoegd om je aan te kunnen melden voor het kersttoernooi bij ons in de dojo op 16 december. Bij mooi weer en anders binnen staat er een kraampje met koffie/thee en warme chocolademelk en dan maken we er weer een gezellige dag van.   Mvg Sven Borst Team SakuraVerder lezen..
 • 31 oktober 2023

  Belangrijke informatie november 2023

  Hallo allemaal,   In de maand november zijn er een aantal onderwerpen die wij graag onder jullie aandacht willen brengen.   Vanuit Gym-Fysio Apeldoorn bieden wij een gratis inloopspreekuur aan op de dinsdag/woensdag avond. Heb je last van blessures of wil je graag advies over jouw lichaam en gezondheid dan is Iris van Engelen van Gym-Fysio de persoon om je hiermee te helpen. Om de week op dinsdag en woensdag is zij van 19.15 tot 20.45 aanwezig in de dojo om jullie vragen te beantwoorden en advies te geven bij pijntjes of blessures. Je kan gewoon binnen komen wandelen of een afspraak van tevoren maken door een bericht te sturen naar 0646157627. Iris is sportfysiotherapeut en manueel therapeut in opleiding. De volgende data is zij aanwezig bij Sakura:  
  • Dinsdag 7 november
  • Woensdag 15 november
  • Dinsdag 21 november
  • Woensdag 29 november
  • Dinsdag 12 december
  • Woensdag 20 december
    Dit inloopspreekuur is niet alleen voor sporters, maar ook voor ouders van onze leden. Dit is een mooie kans voor professioneel advies en evt direct een behandeling te krijgen.   Kersttoernooi: Alle kinderen krijgen deze week de brief mee voor het kersttoernooi dat wij elk jaar ouders houden in december bij ons in de dojo. Omdat menig brief nog wel eens verloren gaat is deze bijgevoegd in de bijlage. Daar kunt alle informatie in vinden.   Boekjes Grote clubactie: Op 13 november sluit de grote clubactie. Heb je nog een boekje thuis met loten neem deze dan weer mee naar de dojo, dan kunnen wij deze verwerken. Je kan tot de 13e nog blijven verkopen.   Met sportieve groet Sven Borst Team Sakura ApeldoornVerder lezen..
 • 11 oktober 2023

  Vakantierooster herfstvakantie 2023 en boekjes grote clubactie

  In de week van maandag 16 oktober is het de herfstvakantie. Je kan dan sporten op de dinsdag, woensdag en de vrijdag. De lessen zullen volgens ons vaste rooster zijn. Train je normaal op de maandag of de donderdag dan kan je natuurlijk aansluiten op één van deze drie dagen. Wil je een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de les dan is natuurlijk geen probleem.

  De Grote clubactie is volop bezig en op ons scherm in de dojo zijn al leuke foto’s terug te zien en natuurlijk de tussenstand. Ben je klaar met het boekje dan mag je die weer teruggeven aan Meester Sven, dan kan hij de loten invoeren. Wil je nog even doorgaan? Dan mag dat natuurlijk ook. Op 13 november sluit de actie. Het liefst wel de boekjes wat eerder inleveren, want anders is daar geen tijd meer voor. Je kan als ouder ook zelf de loten invoeren door de QR-code te scannen en de informatie over te typen. Selecteer dan wel uw zoon of dochter en de juiste Sakura. Dus mocht je tijd over hebben, dat scheelt ons heel veel type werk.

  Verder lezen..
 • 6 augustus 2023

  Start zomervakantie rooster

  Hallo allemaal,

  De eerste vier weken van de zomervakantie zitten er alweer op. Helaas werkt het weer nog niet helemaal mee dus nog meer reden om mee sporten tijdens ons vakantierooster. Komende week en de week van 14 aug zal er les zijn op dinsdag, woensdag en de vrijdag volgens onze vaste uren op die dag. Sport je normaliter op de ma of de donderdag dan kan je natuurlijk aansluiten op één van deze dagen. Wil je een vriendje of vriendinnetje meenemen dan mag dat natuurlijk ook.

  Doordat wij bezig zijn met een nieuwe website en server etc komt de mail om een vreemde reden niet bij alle leden aan. Ken je iemand die bij ons sport en niet op de hoogte is dat wij weer starten, geef dat dan gerust door. alle berichten worden ook op facebook en onze website geplaatst.

  Wij hebben er weer zin in.

  Met sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 6 juli 2023

  Zomervakantie 2023

  Hallo allemaal,

  Er is alweer een sport jaar voorbij en wij van Sakura kijken terug op een jaar met veel mooie momenten. Bedankt voor al jullie enthousiasme en inzet. We zijn vanaf maandag 10 juli, 4 weken gesloten en zullen twee weken eerder weer gaan starten met ons vakantie rooster. Dat betekent dat we in de week van maandag 7 augustus les hebben op de dinsdag, de woensdag en de vrijdag. Deze drie dagen geheel volgens ons vaste rooster. De week van maandag 14 augustus zullen we ook geheel volgens het vaste rooster les hebben op de dinsdag, woensdag en de vrijdag. Kom in deze twee weken gerust een keer vaker of neem een vriendje of vriendinnetje mee naar de les. zodra de zomervakantie voorbij is draait ons volledige rooster weer.

  Wij willen jullie een hele fijne vakantie wensen en tot over een paar weken.

  Met sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 19 juni 2023

  Examenweek, kamp en Drakenboot

  Goedemorgen allemaal,

  Wat was het een ongelooflijk leuke dag gisteren tijdens het Drakeboot Festival. Zo veel kinderen die zijn komen aanmoedigen, schreeuwend en juichend langs de kant. Uiteindelijk zijn we gestrand in de halve finale, maar daar zijn we dan ook erg trots op.

  Aankomend weekend gaan we weer op kamp. We hebben fantastisch weer en de laatste voorbereidingen worden deze week getroffen. Mochten er nog vragen zijn mbt tot aankomend weekend dan horen wij dat graag. Wij hebben er in ieder geval ongelooflijk veel zin in.

  De week van maandag 26 juni is het examenweek. Alle kinderen/jeugdleden doen in hun eigen les examen. Niet alle JiuJitsu leden doen deze keer examen, sommigen zijn het volgende examen weer aan de beurt, maar dit weten zij zelf. De groep op maandag 16.00 en vrijdag 18.30 doen wel allemaal examen, omdat zij elke keer voor een halve band gaan. Mocht het niet duidelijk zijn dan kunt u het altijd even navragen. De maandag kinderen half 7 en woensdag half 7 weten of zij nu aan de beurt zijn. Daar zijn we al een aantal weken mee aan het voorbereiden.

  Familie is van harte welkom om te kijken. De wedstrijd training komt deze week te vervallen ivm het uitlopen van de groepen.

  De volwassenen die jiujitsu examen gaan doen hebben dit op vrijdag 30 juni vanaf half 8. De judo les komt dan eenmalig te vervallen. Voor de judo zijn geen kosten verbonden aan het examen, tenzij uw zoon of dochter voor de blauwe of bruine band gaat. Dit is een dikke band en dan zijn de kosten 10 euro voor de band. Voor alle jiujitsu examens zijn de kosten 10 euro omdat zij altijd een dikke band krijgen en geen slippen zoals bij de judo.

  Binnenkort ontvang u een mail over het vakantie rooster in tijdens de zomervakantie.

  Met vriendelijke groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 16 mei 2023

  Hemelvaart, Pinksteren en Examenweek

  Hallo allemaal,

  Met hemelvaart en Pinksteren komen de lessen te vervallen. Aankomende vrijdag de dag na Hemelvaart is er gewoon les.

  De week van 26 juni is het examenweek, hier volgt tzt nog extra informatie over. Wil je als volwassene judo of Jiujtsu examen doen, kom dan gerust vaker deze periode om je extra voor te bereiden.

  Met sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 19 april 2023

  Meivakantie 2023

  Hallo allemaal,

  De meivakantie staat voor de deur en het verschilt per school wanneer de kinderen vrij zijn.

  Wij zullen in de week van 24 mei alle lessen draaien m.u.v. Koningsdag. Dat houdt in dat de eerste week de lessen gewoon door zullen gaan volgens ons vaste rooster. Kom gerust een keer extra, neem iemand mee, allemaal geen probleem. De tweede week zijn we gesloten. Dat is de week van 1 mei.

  Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie!

  Met sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 5 april 2023

  Goede vrijdag en 2e Paasdag

  Hallo allemaal,

  De periode van veel vrije dagen komt er weer aan. Mocht een vrije dag vallen op een lesdag van uzelf, zoon of dochter, dan mag je de gemiste les altijd op een ander moment inhalen. Tijdens de meivakantie zullen wij 1 week geopend zijn en 1 week gesloten. Hierover ontvangen jullie nog een mail.

  Goede vrijdag en 2e paasdag zullen de lessen komen te vervallen.

  Met vriendelijke groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..

ajax-loader-gif

Meer berichten laden...