Nieuws

 • 16 mei 2023

  Hemelvaart, Pinksteren en Examenweek

  Hallo allemaal,

  Met hemelvaart en Pinksteren komen de lessen te vervallen. Aankomende vrijdag de dag na Hemelvaart is er gewoon les.

  De week van 26 juni is het examenweek, hier volgt tzt nog extra informatie over. Wil je als volwassene judo of Jiujtsu examen doen, kom dan gerust vaker deze periode om je extra voor te bereiden.

  Met sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 19 april 2023

  Meivakantie 2023

  Hallo allemaal,

  De meivakantie staat voor de deur en het verschilt per school wanneer de kinderen vrij zijn.

  Wij zullen in de week van 24 mei alle lessen draaien m.u.v. Koningsdag. Dat houdt in dat de eerste week de lessen gewoon door zullen gaan volgens ons vaste rooster. Kom gerust een keer extra, neem iemand mee, allemaal geen probleem. De tweede week zijn we gesloten. Dat is de week van 1 mei.

  Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie!

  Met sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 5 april 2023

  Goede vrijdag en 2e Paasdag

  Hallo allemaal,

  De periode van veel vrije dagen komt er weer aan. Mocht een vrije dag vallen op een lesdag van uzelf, zoon of dochter, dan mag je de gemiste les altijd op een ander moment inhalen. Tijdens de meivakantie zullen wij 1 week geopend zijn en 1 week gesloten. Hierover ontvangen jullie nog een mail.

  Goede vrijdag en 2e paasdag zullen de lessen komen te vervallen.

  Met vriendelijke groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 24 februari 2023

  Vakantierooster Voorjaarsvakantie

  Hallo allemaal,

  Tijdens de vakantie volgende week hebben wij les op dinsdag, woensdag en de vrijdag gewoon volgens ons vaste rooster. Kom gerust een keer extra deze week of neem een vriendje of vriendinnetje mee.

  Fijne vakantie gewenst.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team sakura

  Verder lezen..
 • 23 januari 2023

  Examens Sakura

  Goedemorgen allemaal,

  In de week van 6 februari hebben wij de hele week examens bij de club. Alle examens vinden plaats tijdens de les.  Voor de judo gaan de kinderen laten zien wat zij hebben geleerd het afgelopen half jaar en gaan daarmee voor de volgende slip! Iedereen is van harte welkom om te komen kijken.

  Voor de JiuJitsu deelnemers doen de kinderen van de maandag 16.00 en vrijdag 18.30 automatisch examen. Zij gaan voor de halve band (dit doen wij gezien de leeftijd en zij op deze manier elk half jaar examen kunnen doen). De Jiujitsu groep van maandag 18.30 en de woensdag 18.30 is qua leeftijd een stuk ouder en doen geen examen meer voor een halve band, maar direct een hele. Zij hebben daarom 1 maal per jaar examen. Zij zijn dan aan de beurt vlak voor de zomervakantie. De leerlingen die die nu examen gaan doen hebben dit al gehoord tijdens de les. Mochten hier vragen over zijn stel die dan gerust.

  Aangezien bij de jiujistu een band wordt uitgereikt zitten hier kosten aan verbonden. De kinderen krijgen een dikke band. U kunt de 10 euro na de les aan de docent geven.

  Voor de volwassenen, geef het aan bij de docent als je examen wil doen. Het volgende moment is vlak voor de zomervakantie.

  Met Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 19 december 2022

  Kerstvakantie 2022

  Hallo Allemaal,

  We gaan de laatste schoolweek in van dit jaar en dan start de kerstvakantie. In de kerstvakantie zijn we gesloten en de lessen zullen weer starten op maandag 9 januari.

  We hebben een mooi jaar achter de rug met Sakura en ik wil dan ook iedereen bedanken die hieraan heeft mee geholpen, elke week op de mat heeft gestaan. De vrijwilligers die alle extra zaken mogelijk maken, zoals onder andere het kamp waarbij 120 kinderen deelnamen. De examens die we houden, het kersttoernooi van afgelopen weekend met 130 deelnemers, het klussen in het pand. We hebben het afgelopen jaar kinderen, maar ook volwassenen grote sprongen zien maken, boven zichzelf uit zien stijgen en hordes zien overwinnen. Dat is waar Budo voor is bedoeld. Het leren van mooie technieken, maar vooral ook het groeien van jezelf als persoon.

  Ik wens jullie hele fijne dagen alvast, ook namens het team en zie jullie allemaal weer vanaf 9 januari op de mat (deze week is er natuurlijk nog gewoon les)!!

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team sakura

  Verder lezen..
 • 6 november 2022

  Kersttoernooi 2022 en boekjes grote clubactie

  Hallo Allemaal,

  De afgelopen week en komende week hebben wij de brief uitgedeeld voor het kersttoernooi dat wij houden op 17 december met de club. Als bijlage de brief nogmaals toegevoegd mocht deze ergens in een tas verloren zijn gegaan.

  Wij zouden ook heel graag komende week de boekjes weet terug willen hebben van de grote clubactie, ook als alles online is gegaan. Meester Sven heeft de persoonlijke link en code van iedereen zodat je zelf nog even kan checken of alles goed is gegaan. Onderstaand nogmaals de link voor de online verkoop die je makkelijk kan delen.

  Gewoon lot: https://lot.clubactie.nl/lot/sakura-budo-/10379413

  Superlot (ook voor bedrijven): https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/sakura-budo-/10379413

  Over 3 weken krijgen jullie de mail met de informatie hoe de kinderen die 40 loten of meer hebben verkocht zich kunnen inschrijven voor de winactie onder de kinderen. Wij zijn ongelooflijk blij en dankbaar hoe hard alle kinderen zich inzetten voor deze actie. Elk jaar weer.

  Fijne zondag

  Sportieve groet Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 21 oktober 2022

  Lesrooster Herfstvakantie 2022

  Hallo allemaal,

  Komende week is het de herfstvakantie. We draaien door met een aangepast rooster. Er zal les zijn volgens het vaste rooster op de dinsdag, de woensdag en de vrijdag. Sport je normaal op de maandag of de donderdag, dan kan je aansluiten op één van deze dagen. Kom gerust vaker of neem een vriendje of vriendinnetje mee.

  Alle kinderen hebben een persoonlijke pagina bij de grote clubactie. Vraag aan meester Sven je code als je wilt kijken of je voldoende loten hebt verkocht om je doel te halen. Er zijn altijd een aantal loten die niet afgeschreven kunnen worden en dan tellen die niet mee voor bv je doel van 25 loten voor een medaille van de grote clubactie. Het zou jammer zijn als je teleurgesteld bent omdat je je dan niet kan inschrijven voor de kinder winactie vanaf 40 loten als je er 39 hebt verkocht omdat er 1 niet afgeschreven kon worden of niet op je naam is gezet.

  Naast ons gebouw is er de parkeerplaats van de notaris. Wij mogen hier vanaf 17.30 gebruik van maken. De laatste tijd parkeren er steeds meer personen de auto daar (ook van buiten sakura) maar het zou jammer zijn als we de parkeerplaats helemaal niet meer zouden kunnen gebruiken.

  Alvast een fijne vakantie!!

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura...

  Verder lezen..
 • 15 september 2022

  De grote Clubactie 2022

  Hallo allemaal,

  De Grote Clubactie 2022 staat op het punt van starten. Ook dit jaar doen wij met de sportschool weer mee. Alle jeugdleden krijgen deze en volgende week een boekje mee waarmee zij digitaal of via papier loten kunnen verkopen. Per verkocht lot van 3 euro gaat er 2,40 euro naar de club en daar doen wij als sportschool allemaal extra dingen van. Het eerste jaar hebben we de nieuwe mat aangeschaft, afgelopen jaar de AED en een deel van het kamp daarmee gefinancierd. Ook achter schermen hebben we op verschillende manieren bij kunnen springen door de opbrengst.

  Ik voer alle kinderen in, zodat ook zij kans maken om prijzen te winnen. De koper kan dan hun naam selecteren en zo doen de kinderen automatisch mee. Wanneer de actie is afgelopen krijgen alle jeugdleden net als voorgaande jaren weer een presentje van de club voor hun harde werken.

  Hoe gaat de actie in zijn werk? Je kan QR code scannen en dan wijst de rest vanzelf, of je kan een papieren lot laten invullen en dan voer ik die zelf in. De boekjes moeten na afloop wel weer bij mij worden ingeleverd. De actie gaat van start op zaterdag 24 september, voor die tijd is het nog niet mogelijk om te verkopen.

  Zodra de actie is gestart volgt er een email met de verkoop link, deze is eenvoudig te delen in app groepen van bv familie. Net als voorgaande jaren hebben zijn er ook weer superloten te koop. Daarmee koop je 50 loten tegelijk en dit wordt meestal gedaan door de bedrijven. Vervolgens maken wij een leuke foto van de overhandiging van zo’n superlot en delen deze dan weer op onze socials.

  Mochten er vragen zijn n.a.v. deze mail laat het dan gerust weten.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura Budo

  Verder lezen..
 • 8 september 2022

  Komende winter

  Hallo allemaal,

  We hebben een fantastische zomer gehad en nu komt langzaam de koudere periode weer ons land in. Wij hadden met het gebouw een goed energiecontract, maar helaas liep deze op 1 september af en ik hoef jullie niet uit te leggen wat dat betekent. De komende winter zullen wij daarom een aantal dingen mbt het gebouw anders moeten doen. De kosten worden niet doorberekend naar de leden, maar we vragen wel om jullie begrip en medewerking omdat wij ook nog wat zoekende zijn in de beste oplossing.

  We gaan de ruimte verwarmen met elektra en bij extreme kou natuurlijk gewoon met de verwarming, maar vaak worden de verwarmingen in de gang en kleedkamer opengedraaid en mocht u dat zien, draai hem dan weer dicht. Laten we de deuren zoveel mogelijk gesloten houden en langs de kant is een extra trui wel fijn. Met het sporten krijgen de kinderen en de volwassenen het wel warm. Dit is natuurlijk niet ideaal, maar wij gaan zoeken naar de juiste balans. We hebben wel met kouder weer buiten getraind in ons pak de afgelopen 2 jaar, dus eigenlijk is dit een eitje. Haha.

  Binnenkort ontvangen jullie een mail met de informatie over De Grote Clubactie. Dat is alweer een jaar geleden en de 50e editie gaat van start in september.

  Met sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura Budo

  Verder lezen..

ajax-loader-gif

Meer berichten laden...