Nieuws

 • 6 mei 2021

  Donderdag 6 mei

  Hallo allemaal,

  We gaan de gok nemen vandaag. Buienradar geeft aan dat het moet kunnen. Kom in gewone sportkleding, meester Marco en Meester Dennis zetten een judo/jiujitsu bootcamp neer omdat we het risico met de mat niet kunnen

  nemen.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 30 april 2021

  Stoere training 30 april

  Hallo allemaal,

  We gaan de gok nemen vandaag. Buienradar veranderd steeds. Kom in je gewone sportkleding, we gaan namelijk een stoere training neerzetten die niet op de mat hoeft. Wil je de les van gisteren inhalen of een keer extra komen, kom dan gerust. Mocht het ineens heel hard gaan regenen blijf dan thuis, of bel Meester Sven bij twijfel.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Verder lezen..
 • 29 april 2021

  Donderdag 29 april geen les

  Hallo allemaal,

  Het weer voor vandaag is erg slecht en onvoorspelbaar. Vandaag kan de les helaas niet doorgaan, ook een judo bootcamp/circuit is nu niet fijn in de stromende regen. We mogen helaas nog niet naar binnen, maandag wordt daar meer bekend over gemaakt. Morgen bekijken we het opnieuw en of er dan bij matig weer, wel een leuke circuit training kan worden neergezet. De volwassenen van half 7 krijgen nog bericht. Wil je morgen komen om de gemiste les in te halen dan mag dat natuurlijk.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Verder lezen..
 • 26 april 2021

  Vakantie rooster Mei vakantie

  Hallo allemaal,

  Bij deze het vakantie rooster. We zullen zo goed als alle lessen door laten gaan ivm dat er al genoeg is uitgevallen en de wissende vakantie dagen per school.

  Week van 26 april hele week les met uitzondering van koningsdag

  Week van 3 mei, hele week les met uitzondering van 4 en 5 mei

  Week van 10 mei hele week les met uitzondering van 13 mei (hemerlvaart)

  Er zijn scholen die vanaf vandaag 2 weken vrij hebben en daarnaast ook scholen die vanaf volgende week 2 weken vrij hebben.  Op deze manier kan er toch lekker gesport worden. Maandag 3 mei is er ook wederom een persconferentie over de binnensport.

  Alvast fijne dagen,

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 19 april 2021

  De 24 uur les geef marathon

  Hallo Allemaal,

  Jullie weten allemaal dat meester Sven op 8 mei 24 uur les wil gaan geven om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de jeugd en sportief apeldoorn, die het dupe zijn geworden door het afgelopen jaar. Toen wij dit in Februari bedachten, hadden wij niet kunnen bedenken dat drie maanden later het nog niet mogelijk zou zijn. We sporten nog steeds buiten en de mogelijkheden voor de volwassenen zijn op z’n zacht gezegd zeer beperkt. We gaan de actie dan ook een maand verplaatsen naar het weekend van 12 juni. Dit geeft ook direct de ernst van de situatie aan. Hoe langer het duurt, hoe voor meer gezinnen sporten straks wellicht niet meer vanzelfsprekend is. Op dit moment hebben we dmv sponsoren al 4000 euro op kunnen halen, toch heeft bijna de helft van dit bedrag nu al een bestemming gekregen.

  De afgelopen maanden is er al heel veel gebeurd voor de actie en enkele uren zijn al gevuld door bv het oude bootcamp groepje van Meester Sven, zij hebben gedoneerd. Collega’s van de School waar Meester Sven werkt, zij gaan tijdens de koningspelen geld inzamelen en natuurlijk gaan zij dan in de nacht een uur mee doen. Maar ook door jullie, het enthousiasme, de donaties, alles helpt mee om deze positieve vibe vast te willen houden. Ik kan persoonlijk wel enthousiast zijn, maar zonder jullie houdt het al snel op.

  Ik ben ooit de sport in gegaan met een doel, een visie, een maatschappelijk doel. En nu het bijna onmogelijk is om fatsoenlijk sport aan te kunnen bieden, is dit JUIST belangrijker dan ooit. Ik kies ervoor om ten alle tijden mijn doel/visie vast te willen houden en iedereen die de behoefte heeft, jong en oud, te kunnen laten bewegen. Ik heb er oprecht last van wanneer ik hoor en zie wat de effecten zijn na dit jaar en ik weet wat sport ooit voor mij heeft kunnen doen in lastige tijden.

  De indeling over de 24 uur krijgen jullie zodra we zeker weten dat het door kan gaan.

  Blijf bewegen en blijf gezond.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 12 april 2021

  Maandag 12 April gewoon les

  Goedemorgen allemaal,

  Vandaag (maandag) is het weer twijfelachtig, echter vanaf 4 uur wordt het beter, misschien alleen wat koud. De lessen gaan wel door!! kom in gewone sportkleding, we gaan een heel leuk circuit neerzetten voor de jeugd. Zo is het niet koud en kunnen zij goed bewegen. Denk aan kettle bell, wall ball, laddertjes en ga zo maar door. De rest van de week zijn de voorspellingen goed dus sporten we weer op de mat!!

  Aankomend weekend volgt er extra informatie over de 24 uur durende les geef Marathon van Meester Sven.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura Budo

  Verder lezen..
 • 7 april 2021

  Woensdag 7 april

  Hallo Allemaal,

  Wat is Nederland toch een bijzonder land. Van 20 graden in maart tot sneeuw in april. Vorig jaar april hadden we met Pasen zelfs 25 graden (dat weet ik nog omdat eieren smolten die we hadden verstopt voor de buurt kinderen. Vandaag is er dan ook geen les voor de jeugd. Morgen en vrijdag kan de les wel doorgaan dus kom de gemiste les indien mogelijk gerust inhalen.  Volgende week horen wij meer over eventueel binnen sporten.  

  De half 8 les voor de kracht en conditie gaat wel door.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Verder lezen..
 • 6 april 2021

  Dinsdag 6 april geen les, aanvullende informatie 10 april

  Hallo allemaal,

  We vinden het vandaag onverantwoord met het onvoorspelbare weer te gaan sporten, morgen 7 april bekijken we het opnieuw. Vanaf donderdag is het weer een stuk aangenamer. Je kan de les die je mist gewoon inhalen.

  DE VOLWASSEN KRACHT EN CONDITIE KAN WEL DOORGAAN.

  Wil je aankomende zaterdag nog meedoen met de lichamelijke meting die wordt aangeboden door fysio praktijk Pietersen Apeldoorn, meldt je dan aan bij Meester Sven. Door middel van een aantal oefeningen krijg je inzicht waar je nu staat na een hele tijd weinig te hebben mogen doen op het gebied van sport/bewegen en dmv advies en vragen kun je weer verantwoord het sporten oppakken.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura Budo

  Verder lezen..
 • 1 april 2021

  Goede vrijdag en tweede Paasdag

  Hallo Allemaal,

  Goede vrijdag en tweede paasdag is er geen les. De Yogales gaat wel door voor de personen die zich hiervoor hebben aangemeld.

  Wij wensen jullie hele fijne dagen.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura Budo

  Verder lezen..
 • 25 maart 2021

  Extra Yoga

  Hallo allemaal

  Vanaf 1 januari zijn yogalessen ook onderdeel geworden van Sakura. We zagen er enorm naar uit om jullie kennis te laten maken met yoga. Helaas gingen we meteen in lockdown toen de lessen zouden starten. We hebben meteen alles verplaatst naar online lessen. Dit is natuurlijk niet ideaal en we merken ook dat persoonlijke omstandigheden en motivatie vaak in de weg staan om te beginnen aan yoga.

  Toch willen we ons enthousiasme voor yoga vast blijven houden en jullie blijven inspireren om deel te nemen aan de lessen, online en ook fysiek. Daarom hebben nagedacht hoe we meer manieren kunnen vinden zodat er voor iedereen een vorm tussen zit die bij hun past. Hieronder vind je een overzicht van alle yogalessen die wij aanbieden en alle andere mogelijkheden daar omheen.

  • Online yoga - donderdag 19.30-20.30, Hatha yoga (Emmy)
                             zondag 10.00-11.00, Yin yoga (Emmy)
  • Google Drive yoga 

  Alle lessen worden opgenomen en worden in deze link geplaatst:https://docs.google.com/document/d/15JSRxgEGN_yt4aOtFDUkD_wFpNzQBTHD5AJ3CbwIG3Y/edit?usp=sharing

  Op deze manier kan je de lessen volgen op een moment dat jou het beste uitkomt.

  NIEUW! Online beginnerslessen van 20 tot 30 min zullen iedere week worden toegevoegd aan het google drive bestand. Dus ben je nog niet helemaal bekend met yoga en vind je het lastig om aan te sluiten bij een live les, dan is dit een geweldige manier om een introductie te krijgen in yoga.

  • NIEUW! Fysieke buiten lessen, Vanaf 27 maart zal Annette fysieke lessen gaan geven op ons dakterras iedere zaterdag 11.15-12.15 (als het weer meezit). Op het dakterras hebben we volop zon en privacy. Er kunnen 4 personen deelnemen aan de lessen zodat we ons aan de Corona veiligheidsregels kunnen houden. Wees er dus snel bij en meld je via de whatsapp aan bij Meester Sven.
  • NIEUW! Privé groepslessen Ken jij mensen waarmee je je eigen groep kan vormen maar niet kan op de momenten dat wij de lessen aanbieden. Neem dan even contact met ons op dan kunnen we samen een moment plannen om een les voor jullie te organiseren. Op deze manier kunnen we de stijl en het niveau ook aanpassen naar jullie wensen. Deze lessen kunnen we buiten of online plannen. Voor buiten lessen geldt wel een maximum van 4 personen.

  Om verder op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Sakura Budo volg ons dan ook op onze instagram en facebook pagina.

  Sportieve groet

  Team Sakura Budo

  Verder lezen..

ajax-loader-gif

Meer berichten laden...