Nieuws

 • 10 september 2021

  De Grote Clubactie

  Goedemorgen allemaal,

  Volgende week zaterdag 18 september start De Grote clubactie. Vorig jaar hebben wij voor de eerste keer meegedaan en daarmee een schitterend bedrag opgehaald. Met dat bedrag hebben wij de nieuwe mat afgelopen december aangeschaft. Even in het kort wat de grote clubactie inhoudt. De kinderen krijgen allemaal een boekje mee als zij dat willen en kunnen daarmee lootjes verkopen. Dit kan door je gegevens in te vullen of digitaal door het scannen van de qr code. Per lot van 3 euro gaat er 2,40 naar de club. Voor de deelnemers zijn er natuurlijk prijzen te winnen.

  Net als vorig jaar zijn er ook weer superloten, dan koop je 50 loten in één keer. Vaak zijn het bedrijven die dit doen, maar kan natuurlijk door iedereen worden gedaan. We hebben nu officiële superloten cheques en mocht er een superlot worden aangeschaft dan maken wij een leuke foto voor onze facebook pagina waarbij we de cheque overhandigen.

  Mocht uw zoon of dochter, of jezelf loten willen bestellen via de QR code in het boekje of de link die volgende week wordt vrijgegeven dan is het van belang dat je Sakura Budo selecteert bij de club, er staan meerdere namen met Sakura bij namelijk.

  Vanaf maandag worden de boekjes uitgedeeld en vanaf zaterdag de 18e gaat de grote clubactie officieel van start.

  Wij maken weer een mooi bord voor in de dojo waar telkens de tussenstand op zal worden bijgehouden en mocht je vragen stel ze dan gerust.

  Alvast een fijn weekend

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 23 augustus 2021

  Start nieuwe seizoen

  Hallo Allemaal,

  Het nieuwe seizoen gaat beginnen en wij kijken er erg naar uit. Bij deze informatie:

  We starten twee nieuwe judo jeugdgroepen vanaf 4 jaar. Deze gaan worden gegeven door Meester Dennis, maandag 15.00 en woensdag 15.00. Deze groepen moeten nog gaan lopen, maar je mag wisselen van dag, of neem een vriendje of vriendinnetje mee naar deze les.

  De wedstrijd groep. Het wedstrijdseizoen gaat weer beginnen, na 1.5 jaar van geen toernooien. De leden die al meetrainden in deze groepen kunnen weer aansluiten en daarnaast wil ik ook de kinderen uitnodigen die hebben meegedaan met het zomertoernooi voor de vakantie, of de kinderen die graag wedstrijden zouden willen doen. De tijden zijn dinsdag en donderdag half 6. Wil je hier meer over weten neem dan contact op met Meester Sven. De trainingen zijn uitsluitend voor de deelnemers die ook daadwerkelijk naar toernooien willen gaan

  De grote clubactie. In september start de grote clubactie weer. Vorig jaar hebben wij met het schitterende bedrag de nieuwe mat aangeschaft en een kleine verbouwing gerealiseerd. Ook dit jaar hebben wij weer een aantal wensen die we graag willen doen. Van elk lot dat wordt verkocht gaat 80 procent naar je club. In september ontvangen jullie de boekjes en aanvullende informatie. Wil je hierbij meehelpen?

  Contributie. De contributie zal per kwartaal 3 euro hoger uitvallen. Wij hopen op jullie begrip.

  Ten slotte. Wat voor seizoen het ook wederom wordt. Ik zal altijd blijven zoeken naar mogelijkheden om de kinderen en de volwassenen te laten bewegen. Ik heb gezien hoe belangrijk en het fijn het was dat Sakura open is gebleven, jullie zijn er heel veel geweest en dat is genoeg. Echter zie ik met positieve energie het nieuwe jaar tegemoet, wedstrijden, training stages, alles staat weer gepland.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura Budo

  Verder lezen..
 • 1 augustus 2021

  Vakantie

  Hallo allemaal,

  Wij hopen dat jullie genieten van de vakantie. Afgelopen week is ons vakantierooster ingegaan. Fijn om te zien dat er gebruik van wordt gemaakt, natuurlijk is het ene uur drukker bezocht dan het andere uur, maar er zijn genoeg kinderen/volwassenen die komen sporten. Aankomende week geeft Meester Sven de les. Doe gerust mee, kom een keer extra. Maandag, dinsdag en woensdag volgens ons vaste rooster (met uitzondering van de wedstrijd training).

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Verder lezen..
 • 18 juli 2021

  Vakantie Rooster Zomervakantie

  Hallo allemaal,

  De zomervakantie is begonnen, echter gaan wij in de vakantie met een aangepast rooster vrolijk verder. De eerste week zijn wij gesloten. De overige 5 weken zal er volgens het vaste rooster les zijn op de maandag, dinsdag en de woensdag. Uitzondering is de Yoga. Dan blijven de lessen van de donderdag, vrijdag en de zondag staan. De overige lessen vervallen. Kinderen die bij de bso sporten kunnen natuurlijk aan de Regentesselaan mee doen. Wil je vaker komen in de vakantie dan mag dat natuurlijk ook. Vriendje of vriendinnetje mee is ook geen probleem.

  Ten tweede wil ik jullie persoonlijk bedanken voor het vertrouwen en de loyaliteit naar onze club toe het afgelopen jaar. Ondanks de vele beperkingen bleven jullie enthousiast en hebben we er samen het beste van kunnen maken. Ik kijk met positieve energie naar het komende jaar, waar we weer een aantal dingen op kunnen pakken. Denk daarbij aan het kamp, de wedstrijden die weer gaan starten, de examens voor de volwassenen enz.

  Ik wens jullie een fijne vakantie en tot snel.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team sakura

  Verder lezen..
 • 5 juli 2021

  Tijden clubtoernooi 10 juli

  Hallo allemaal,

  Bij deze de tijden voor de kinderen die zicht hebben aangemeld voor het clubtoernooi aankomende zaterdag 10 juli.

  BELANGRIJK: alle kinderen zijn ingedeeld in een blok op basis van hun leeftijd. Kijk dus in eerste instantie naar de tijd passend bij de leeftijd van uw zoon of dochter. Enkele kinderen zijn apart vernoemd, kan ook een blok later zijn, dat komt omdat we enkele poultjes hebben verplaatst van tijdstip om de drukte wat te spreiden. Staat de naam van uw zoon/dochter er niet bij dan is hij/zij ingedeeld in het blok voor die leeftijd. De JIUJITSU is in het laatste blok, op 2 poultjes na, die zijn verplaatst. Wij weten hoe zenuwachtig kinderen soms kunnen zijn, maar kom niet te vroeg omdat we eerst het blok afdraaien voordat andere kinderen naar binnen kunnen.

  BLOK 1 START 09.00 tot 10.30

  Alle kinderen van 4/5/6 jaar en de volgende kinderen

  Wichert               Christiaan (jiujitsu)

  Milian                  Indy (jiujitsu)

  Jorik                     Sarah (jiujitsu)

  Sophie                 Leroy (jiujitsu)

  Esmee                  Gyan (jiujitsu)

  Vera                     Elaan (jiujitsu)

  Isa                        Jayden (jiujitsu)

  BLOK 2 START 10.30 tot 12.00

  Alle kinderen van7/8/9 jaar en de volgende kinderen

  Christan

  BLOK 3 START 12.15

  Alle kinderen 10+, overige jiujitsu en de volgende kinderen

  Pelle

  Daniel Leest

  Sjoerd

  Jaylano

  Finn Riessen

  Gido

  Matthijs

  Alain

  Wij hebben er veel zin. Helaas is zoveel publiek niet mogelijk ivm het verplichten van 1.5m binnen, maar uiteindelijk doen wij het voor de kinderen en komt een moment waarop het weer mogelijk is. Mocht u vragen hebben stel die komende week gerust aan Meester Sven.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 21 juni 2021

  BBQ, Examenweek en nieuwe groepen

  Hallo allemaal,

  Hier even wat praktische informatie. Graag goed doorlezen.

  Op 15 juli om 17.30 houden wij een bbq voor ons gebouw voor onze volwassen leden. Het afgelopen jaar hebben de volwassenen misschien nog wel het meeste moeten inleveren mbt het sporten bij ons en nu alles weer mag willen het jaar leuk afsluiten. Daarom houden we op donderdag 15 juli een bqq, dit is voor alle volwassen leden van Sakura, judo, jiujitsu en yoga leden. Wil jij hierbij aanwezig zijn en gezellig een hapje en drankje komen doen geef het dan door aan meester Sven. Ook of je vegetarisch wilt eten.

  De eerste volledige week van juli is het examenweek voor de judo. De jiujitsu doen wij in de eerste week van oktober, het verschil zit dat je bij judo voor slippen gaat en bij jiujitsu direct voor een band en dat vraagt een hele andere voorbereiding. De examenweek wordt afgesloten met het clubtoernooi voor de jeugd op 10 juli.

  Nieuwe groepen. Wij zien dat jeugd judo( jongste groepen) erg vol worden, daar zijn wij natuurlijk heel blij mee, maar te vol vinden wij niet fijn. We willen ieder kind de ruimte en aandacht geven. Daarom starten er na de zomervakantie 2 extra jeugd groepen. 1 groep op de maandag en zoals het er nu uitziet 1 op de woensdag. Deze 2 lessen zullen worden gegeven door Meester Dennis.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 17 juni 2021

  Donderdag 17-6

  Hallo,

  In verband met de voetbal en de hoge temperaturen, zijn er heel veel afzeggingen voor de les van half 7 (17-6). We laten deze les vandaag vervallen. Kom de les gerust inhalen.

  Sportieve groet

  Team sakura

  Verder lezen..
 • 6 juni 2021

  Aanmelden 24 uur

  Hallo allemaal,

  De aanmeldingen komen binnen en afgelopen week hebben veel van jullie aangegeven nog te laten weten welk uur, of uren jullie zelf, zoon of dochter mee komt doen. in verband met de planning graag begin deze week laten weten. We hebben 2 aanpassingen. De ouder kind judo les van 13.00 zit helemaal vol, we hebben daarom de les van 17.00 ook een ouder kind les gemaakt. Hoe leuk is het om dat samen te doen en gelijk ook een mooie kans om om zakgeld verhoging te vragen als je papa of mama in de houdgreep hebt. De les van 19.00 moet judo zijn 10 tm 14 jaar ipv jiujitsu.

  De jeugd mag ook aansluiten bij nieuwe dingen om te proberen. Wil je als judoka eens jiujitsu proberen dan mag dat. Wil je eens meedoen met een wedstrijd training om te zien hoe dat is dan mag dat. Ben je een ouder en ben je nieuwsgierig naar judo of jiujitsu, sluit dan gerust aan.

  Graag zie ik jullie reacties tegemoet.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 2 juni 2021

  Extra groepen jeugd/volwassenen

  Hallo allemaal,

  We zijn weer volop aan het sporten en er zijn veel nieuwe kinderen die de weg naar Sakura weten te vinden. Wij zijn daar heel blij. We zien ook dat sommige groepen best groot worden. Nu zullen er een aantal kinderen doorstromen na de examenweek in juli naar de volgende groep, maar na de zomervakantie gaan we starten met extra groepen voor de jongste leeftijd.

  Yoga. Wil je een keer één van de 3 stijlen yoga proberen die wij aanbieden ben je van harte welkom om eens een proefles te volgen en te zien welke stijl het beste bij je past.

  De volwassenen mogen vanaf zaterdag weer gewoon sporten, vindt je dit wellicht nog lastig geef het bij ons aan en wij denken mee in een oplossing. Je kan aansluiten bij de yoga omdat dat individueel is.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 30 mei 2021

  Rooster 24 uur lesgeven 12/13 juni

  Hallo allemaal,

  Bij deze het rooster voor de 24 uur durende lesgeef marathon actie van Meester Sven. Je kan deze week laten weten bij de les op welk tijdstip/tijdstippen je mee wilt doen. Via Whatsapp mag natuurlijk ook. Als je in de late avond of nacht mee wilt doen als tiener en je hebt toestemming van je ouders dan is dat geen probleem.

  09.00 judo 4 tm 7 jaar

  10.00 judo 8 tm 10 jaar

  11.00 jiujitsu 8 tm 10 jaar

  12.00 jiujitsu 11 tm 15 jaar

  13.00 judo ouder/kind les (leuk voor de wat jongeren)

  14.00 jiujitsu ouder/kind les (leuk voor de wat jongeren)

  15.00 wedstrijd judo tot 12 jaar (voor elke judoka, ook om uit te proberen)

  16.00 wedstrijd jiujitsu tot 12 jaar (voor elke jiujitsuka, ook om uit te proberen)

  17.00 judo 4 tm 7 jaar

  18.00 judo 8 tm 10 jaar

  19.00 jiujitsu 10 tm 15 jaar

  20.00 wedstrijdtraining judo 12+

  21.00 wedstrijdtraining jiujitsu 12+

  22.00 Collega’s meester Sven school

  23.00 Collega’s meester Sven school

  00.00 judo volwassenen

  01.00 judo ne waza (grond) judo volwassenen

  02.00 Go No Sen kata judo (voor bv de zwarte band)

  03.00 jiujitsu volwassenen

  04.00 jiujitsu ne waza (grond)

  05.00 jiujitsu wapens

  06.00 jiujitsu Ne Waza kata

  07.00 judo bootcamp

  08.00 jiujitsu bootcamp

  Graag van tevoren aanmelden en natuurlijk kan er in overleg her en der aangesloten worden. De volwassenen kunnen natuurlijk bij beide disciplines aansluiten in de nacht. Ik heb er heel veel zin in. Tot de 12e allemaal.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..

ajax-loader-gif

Meer berichten laden...