Nieuws

 • 5 augustus 2022

  Start vakantierooster 8 augustus

  Hallo allemaal,

  4 weken van de zomervakantie zijn alweer voorbij en aankomende maandag 8 augustus start ons vakantie rooster voor de laatste twee weken van de vakantie om vervolgens na de vakantie het volledige rooster weer te draaien. We hebben de komende 2 weken les op de maandag, de woensdag en de vrijdag. Alle lessen op deze dagen zijn volgens ons vaste rooster. Sport je normaal op de dinsdag of de donderdag dan kan je natuurlijk aansluiten op één van deze drie dagen. Kom gerust een keer extra en een broertje/zusje, vriendje of vriendinnetje zijn natuurlijk ook welkom om mee te doen.

  We hebben pakken voor de jeugd met onze naam achterop geborduurd. Wil je zo’n pak passen of heb je een nieuw pak nodig dan kan dat. De pakken zijn 30 euro ongeacht de maat. Anders dan bij onze reguliere leverancier is er geen prijsverschil voor deze pakken naarmate de maat groter wordt en zal dit natuurlijk ook niet worden berekend.

  De contributie wordt iets verhoogd met 3 euro per kwartaal. Onze kosten stijgen net als rest en wij hopen op jullie begrip.

  Wij hebben onwijs veel zin om weer de mat op te gaan. Er komen leuke stages aan, wedstrijden, andere evenementen komend seizoen. Tot volgende week allemaal.

  Met sportieve groet

  Sven Borst

  Geam Sakura

  Verder lezen..
 • 6 juli 2022

  Vakantierooster zomervakantie 2022

  Hallo allemaal,

  Allereest kan het zijn dat u toch weer een mail van ons ontvangt, maar bent uitgeschreven. Met het synchroniseren zijn er een aantal oude email adressen toch weer in de lijst terecht gekomen. Mocht dat zo zijn geef dat dan door aan Meester Sven.

  Dat gezegd hebbende kijken wij met club terug op een mooi jaar. Alles liep weer zoals voorheen, de examens en de zwarte band examens, ouders die veelvuldig weer kijken tijdens de lessen, het kamp waarbij 115 kinderen zijn meegegaan. Kortom genieten. We zijn op dit moment bezig met de plannen voor het komende seizoen. De wedstrijden worden weer opgepakt, we hebben speciale pakken laten maken voor de jeugdleden met ons logo achterop geborduurd, deze zijn na de vakantie beschikbaar, natuurlijk weer een kamp, de budonacht etc.

  Tijdens de vakantie kan er getraind worden. Bij deze het vakantie rooster:

  De eerste 4 weken van de zomervakantie zijn wij gesloten en gaan twee weken eerder weer beginnen met een aangepast rooster,

  In de week van 8 augustus zal er op maandag, woensdag en vrijdag les zijn volgens het vaste rooster op die dag zoals het nu ook is.

  In de week van 15 augustus zal er les zijn op maandag, woensdag en vrijdag ook volgens het vaste rooster op die dag. Kom ook gerust een keertje extra.

  Voor nu wil ik jullie allemaal een fijne vakantie wensen en bedanken voor het afgelopen jaar.

  Met Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 16 juni 2022

  Examenweek 27-6 t/m 1-7

  Hallo Allemaal,

  Het einde van het sportjaar komt er aan en dat betekend dat de examens ook weer plaats zullen vinden. Lees deze mail goed door, omdat er enig verschil is tussen de judo en de JiuJitsu. De examenweek is van maandag 27 juni t/m vrijdag 1 juli.

  Tijdens de examens is het toegestaan om te kijken. JJEEUUHH!!!!

  Alle judo examens vinden gewoon in de eigen les plaats, daar veranderd verder niets.

  Voor de JiuJitsu zal het iets anders gaan. Alle jeugdleden die examen doen voor geel en oranje band doen dat gewoon tijdens hun eigen les. De kinderen die dit examen aan de beurt zijn, die zijn op de hoogte en krijgen de oefeningen deze week uitgedeeld. Jeugd die examen doen vanaf groene band zijn op vrijdagavond 1 juli aan de beurt om 19.30.

  Alle volwassenen die examen doen voor de jiujitsu zijn op vrijdag 1 juli aan de beurt om 20.30

  Het examengeld voor de JiuJitsu is 10 euro, dit ivm de dikke band die zij krijgen. Graag contant meenemen op de dag van het examen.

  Mochten er vragen zijn stel die gerust aan je docent.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 5 juni 2022

  2e Pinksterdag

  Hallo allemaal,

  De lessen op 2e pinksterdag komen te vervallen. Haal de gemiste les gerust komende week op een andere dag in.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 24 mei 2022

  Hemelvaartsdag

  Hallo Allemaal,

  Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) komen de lessen te vervallen. De vrijdag gaan onze lessen WEL gewoon door.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 19 april 2022

  Kamp en Vakantierooster

  Hallo allemaal,

  Op dit moment hebben zich al 73 kinderen aangemeld voor het Sakura kamp op 11 en 12 juni. Dat gaat ongelooflijk leuk worden. Alle kinderen hebben een brief gekregen waarmee je je kan aanmelden. Er zijn een aantal ouders die voor hun zoon/dochter een mondelinge toezegging hebben gedaan, echter ivm reserveringen en inkopen hebben wij echt de brief retour nodig. Je kan je nog 2,5 week aanmelden voor het kamp en als het mogelijk is ook de vergoeding voor het kamp overmaken. Mocht dit echter om welke reden nu niet mogelijk zijn, dan hoor ik dat graag, want dat is geen enkel probleem.

  De meivakantie gaat bijna beginnen en de eerste week is er geen les. Dat is de week van koningsdag (25 t/m 29 april). De tweede week van de meivakantie zal er les zijn op de maandag (2 mei), op woensdag (4mei) en op de vrijdag 6 mei. Je kan zelf kijken op welke dag je wilt komen trainen. De lessen vinden op deze dagen volgens het vaste rooster plaats.

  Met Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura Budo

  Verder lezen..
 • 11 april 2022

  Goede vrijdag en Tweede Paasdag

  Hallo allemaal,

  De periode van veel feestdagen tussendoor komt er weer aan. Wij zullen van tevoren communiceren mochten er lessen niet door gaan. Goede vrijdag en tweede paasdag komen de lessen te vervallen. Je mag de les natuurlijk op een andere dag inhalen. Kijk gerust welke dag het beste uitkomt.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 9 maart 2022

  Nieuwe judo les op maandag vanaf 21 maart

  Hallo allemaal,

  We gaan opnieuw de judo groep op maandag om 3 uur starten, leeftijd vanaf 4 jaar. We merken dat de andere groepen best vol worden en zo kunnen we alle kinderen de aandacht geven en ook nieuwe kinderen gelijk laten starten. Je mag ook op de maandag komen als je al op judo zit, mocht dat beter passen met de planning thuis. De les zal worden gegeven door Meester Dennis en zal starten vanaf maandag 21 maart.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Verder lezen..
 • 23 februari 2022

  Vakantierooster Voorjaarsvakantie

  Goedemorgen allemaal,

  Tijdens de vakantie volgende week (week van 28 februari t/m 4 maart) draaien wij het vakantierooster. Op maandag en dinsdag is er dan geen les. Woensdag, donderdag en vrijdag zullen de lessen draaien volgens het vaste rooster. De leden mogen volgende week zelf kijken welke dag het beste past en sport je op de ma of de di, dan mag je op een andere dag komen.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 18 februari 2022

  Lessen gaan vanavond niet door 18-2-2022

  Hallo allemaal,

  Door de vele afmeldingen en de NL Alert gaan de lessen vanavond niet door. Kom volgende week gerust een keer inhalen. Blijf veilig thuis.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..

ajax-loader-gif

Meer berichten laden...