Nieuws

 • 24 februari 2021

  Update persconferentie 23 feb

  Hallo allemaal,

  We sporten weer buiten op de mat met het normale rooster (zie vorige mail). Hoe fijn is dat, met dit weer gewoon in ons pak judo of jiujitsu. Na gisteren mogen ook leden tot 27 jaar buiten in contact sporten. Wil jij weer de mat op en daarnaast mag je natuurlijk ook nog meedoen met de kracht en conditie lessen voor de volwassenen. Laat het dan weten aan weten aan meester sven, dan hoor je welke les het beste past.

  volwassenen kunnen elke avond bij ons sporten en doe maak daar ook gebruik van. dan heb je minder risico op blessures wanneer we de mat op gaan.

  We horen snel meer mbt sport omdat er een petitie gaande is mbt het belang van bewegen voor iedereen.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Sakura Budo

  Verder lezen..
 • 19 februari 2021

  Belangrijk!!! vaste rooster draait weer

  Hallo Allemaal,

  We gaan het vaste rooster voor de jeugd weer draaien. We gaan de matten weer op de parkeerplaats leggen zodat alle kinderen op een hun eigen dag kunnen sporten en ook judo en jiujitsu specifiek. De enige wijzigingen zijn…de judoles van dinsdag half 7 gaat naar half 6 en de jiujitsu van donderdag half 7 gaat ook naar half 6. Je mag nog steeds een vriendje of vriendinnetje meenemen. Het weer wordt beter en we hopen dat het voor kort zal zijn. Er is een brandbrief uitgegaan naar de kamer over het belang van sporten.

  Het doet mij persoonlijk pijn dat de sportscholen gesloten worden, of nagenoeg bijna het onmogelijke moeten doen iets aan te kunnen bieden, maar dat er nu wel geld naar de gemeenten gaat vanuit de overheid om extra beweging activiteiten aan te bieden, omdat bewegen nu eenmaal zo belangrijk is. Wij vallen tussen wal en schip met de club mbt tegemoetkomingen en wij zijn professionals die juist bewegings activiteiten kunnen aanbieden. En belangrijker nog, willen aanbieden.

  Volwassenen mogen nu in meerdere groepen van 2 sporten. Ik mag geen groepsles geven, maar wel meerdere groepen van 2 begeleiden. Maandagavond kun je dan vanaf half 8 sporten, dinsdag half 7 en half 8, woensdag vanaf half 8, donderdag vanaf half 7 en half 8 en vrijdag vanaf half 8. Graag van tevoren weer aanmelden bij meester Sven. We blijven nog kracht en conditie aanbieden tot beter nieuws, maar blijf bewegen.

  Dit alles gaat in vanaf maandag 22 februari. Het is dan vakantie, maar wij laten alles lessen gewoon doorgaan.

  Tot volgende week allemaal, doe een trui aan onder je jasje, spreek je een vriendje of vriendinnetje uit je groep vertel dan even dat we weer het oude rooster draaien en dinsdag horen wij meer over evt aanpassingen. Heb je nog vragen bericht dan gerust meester Sven.

  Fijn weekend

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura BUdo

  Verder lezen..
 • 4 februari 2021

  Jeugd in judojas

  Hallo allemaal,

  Graag de jeugd vanaf nu een paar goede truien aantrekken, liefst met capuchons, dat is warm voor de nek en dan daar je judo jas overheen met band. We kunnen dan andere dingen oefenen. Doe wel een gewone sportbroek aan want die wordt anders vies en dat is zonde van je witte broek.

  Sportieve groet

  Meester Sven

  Verder lezen..
 • 3 februari 2021

  Toch Online 3 februari

  Hallo allemaal,

  We gaan toch maar online met jeugd vandaag. De volwassenen gaan vanavond wel door.

  Bij deze de link voor de jeugd

  Topic: Sakura Kids Budo

  Join Zoom Meeting

  https://zoom.us/j/95319410345?pwd=SS94UWRHaHFhVGVldHg1Z1VYRnA2UT09

  Meeting ID: 953 1941 0345

  Passcode: 583308

  Tot straks.

  Meester Sven

  Verder lezen..
 • 3 februari 2021

  Update 3-2

  Hallo allemaal,

  We kunnen helaas nog niet binnen sporten, maar de lessen voor de jeugd zijn nog steeds erg goed bezocht en ook de volwassenen die nu in tweetallen met Meester Sven trainen elke avond 4 groepjes zijn erg enthousiast. Alles beter dan voor een scherm werken en dan ook nog voor een scherm sporten, tenzij je meedoet met de yoga natuurlijk. De eerste appjes over spierpijn zijn alweer bij ons teruggekomen. De langste periode hebben we achter ons gehad dus nog heel even volhouden.

  We gaan in de voorjaarsvakantie en de meivakantie met extra lessen door en natuurlijk op 8 mei kun je extra sporten tijdens de 24 uur durende marathon van Meester Sven, zo kun je de lessen die je evt hebt gemist van de afgelopen 2 maanden inhalen. De voorspelling is dat sport hoge prioriteit heeft bij de eerste versoepelingen en met het betere weer straks gaat dat net als vorig jaar weer de goede kant op.

  Het weer voor vandaag is niet heel positief maar we gaan toch lekker sporten, we kunnen uitwijken naar een overdekte plek als dat nodig is.

  Er zijn nog een paar Sakura vesten in kleine maten, mocht je er 1 willen hebben laat het dan weten aan Meester Sven voordat jou maat er niet meer is.

  Wij blijven er alles aan doen om het sporten mogelijk te maken binnen de ruimte die er is en wij zijn heel dankbaar voor jullie enthousiasme en loyaliteit naar de club.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 29 januari 2021

  Goed nieuws volwassenen

  Hallo allemaal,

  Deze mail is voor onze volwassen leden. Vandaag heeft meester Sven opnieuw contact gehad met de gemeente. We kunnen buiten sporten met groepjes van 2 plus trainer, zolang we allemaal netjes de afstand bewaken. Sven heeft jarenlang bootcamp training gegeven en als je dat mixt met budo heb je leuke trainingen.

  Dat betekent dat we vanaf maandag 1 februari elke avond 4 lessen van drie kwartier gaan geven. Dat zijn 8 personen per avond, dat zijn er 40 per week en na volgende week sluit meester marco aan dan kunnen we 70 volwassenen per week laten sporten, of zelfs 2x als je dat wilt.

  De lessen starten elke dag vanaf 17:30, 18:15, 19:00 en de laatste om 19:45, dan zijn we half 9 klaar en ruim op tijd thuis. Graag van tevoren aanmelden bij Sven via de app. Begin eerst met 1x en vraag desnoods later in de week of er een mogelijkheid is voor een 2e keer. Wij zullen gaan uitbreiden als het enthousiasme groot blijkt te zijn. Na een hele dag voor een scherm te hebben gewerkt is budo training voor een scherm ook niet ideaal en nu werk je echt gericht aan je conditie icm budo.

   Ga sporten, doe mee, pas je aan indien dat mogelijk is, kou kun je op kleden. We moeten blijven bewegen en buiten is misschien niet ideaal voor sommigen, maar het komt je gezondheid ten goede, fysiek en mentaal en dat is wat in deze tijd heel belangrijk is.

  Als na 9 februari blijkt dat er weer meer mag horen dat jullie direct. Dus ik zeg tot volgende week.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura Budo

  Verder lezen..
 • 28 januari 2021

  28-1 online les jeugd

  Hallo allemaal,

  Het weer is vandaag te slecht om buiten te sporten. Bij deze de link om vanmiddag mee te doen via zoom, half 4 en half 5.

  Topic: Sakura Kids Budo

  Join Zoom Meeting

  https://zoom.us/j/95319410345?pwd=SS94UWRHaHFhVGVldHg1Z1VYRnA2UT09

  Meeting ID: 953 1941 0345

  Passcode: 583308

  Tot vanmiddag

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Sakura Budo

  Verder lezen..
 • 19 januari 2021

  les dinsdag 19 januari zoom

  Goedemorgen,

  Het weer is vandaag niet ins ons voordeel, de rest van de week lijkt beter te zijn. Hieronder de link om via zoom mee te kunnen doen voor de jeugd. Deze link is voor beide uren.

  Half 4 doen we judo/jiujitsu

  Half 5 doen boksen (ook lekker intensief)

  De kinderen kunnen ook samen met ouders oefenen en zorg anders dat je een judoband klaar hebt liggen. De les duurt 50 min. Morgen staat de les weer voor buiten gepland.

  Topic: Sakura Kids Budo

  Join Zoom Meeting

  https://zoom.us/j/95319410345?pwd=SS94UWRHaHFhVGVldHg1Z1VYRnA2UT09

  Meeting ID: 953 1941 0345

  Passcode: 583308

  19:30 is er ook nog Yoga. Deze link hebben jullie al.

  Tot vanmiddag.

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..
 • 17 januari 2021

  Nieuwe Lesrooster 18 januari

  Hallo Allemaal,

  Het kan jullie niet ontgaan zijn dat we nog iets langer moeten wachten om weer binnen te sporten. Echter zijn er de afgelopen twee weken per week meer dan 200 jeugd leden komen sporten met ons in het Oranje Park. Dit heeft alle verwachtingen overtroffen en wij zijn heel blij dat er zoveel animo voor is. Voor de jeugd passen we alleen de leeftijd aan om de drukte verdelen.

  We sporten op Dinsdag, woensdag en donderdag:

  Dinsdag 15:30 4 tot en met 9 jaar en om 16:30 10 tot en met 17 jaar

  Woensdag 15:30 4 tot en met 9 jaar en om 16:30 10 tot en met 17 jaar

  Donderdag 15:30 4 tot en met 9 jaar en om 16:30 10 tot en met 17 jaar

  Nog steeds verzamelen bij ons hoofdgebouw aan de regentesselaan, wil je een vriendje of vriendinnetje, broer/zusje meenemen dan mag dat ook. Mocht het weer heel slecht zijn dan ontvangen jullie op de dag zelf een link om in te loggen via zoom.

  Voor de volwassenen passen we het hele lesrooster voor de budo en de yoga aan. We gaan het meer verdelen. Daarnaast gaan we 2 korte (30 min) Yoga instap lessen aanbieden, omdat dat wellicht makkelijker is met thuiswerken en thuis studie. De budo gaan we een half uur later aanbieden. Hieronder volgt het rooster:

  Maandag 19:30 Budo van Meester Sven

  Maandag 09:00 de 30 minuten yoga les van Annette (instap niveau)

  Dinsdag 19:30 Ashtanga Yoga van Annette

  Woensdag 19:30 Budo van Meester Sven

  Woensdag 11:30 de 30 minuten Yoga les van Annette (instap Niveau

  Donderdag 19:30 Hattha Yoga van Emmy

  Vrijdag 19:30 Budo les van Meester Sven

  Zondag 10:00 Yin Yoga van Emmy

  De Link om mee te doen volgt hieronder. Iedereen is welkom om mee te doen. Wil je sporten en iets spreekt je aan hierboven dan is dat geen probleem. Ook voor de ouders waar de kinderen van bij ons op les zitten.

  Topic: Sakura Budo

  Join Zoom Meeting

  https://zoom.us/j/97788921429?pwd=NW1SWENzL0ZtTlB4YmRIZXdDbHV1UT09

  Meeting ID: 977 8892 1429

  Passcode: 524997

  Topic: Sakura Yoga

  Join Zoom Meeting

  https://zoom.us/j/97070206885?pwd=MHozNkZMZWZ0R25XZnlVMHd4VVJJUT09

  Meeting ID: 970 7020 6885

  Passcode: 394171

  Middels deze link zijn de Yoga lessen via Google drive later nogmaals te volgen

  Google drive link:

  https://docs.google.com/document/d/15JSRxgEGN_yt4aOtFDUkD_wFpNzQBTHD5AJ3CbwIG3Y/edit?usp=sharing

  Blijf Bewegen, Blijf gezond. Voor vragen vraag het aan Meester Sven

  Sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura Budo

  Verder lezen..
 • 11 januari 2021

  Kleine update 11-1-2021

  Hallo Allemaal,

  De vesten die we hebben besteld zijn binnen. Mocht je er één hebben gereserveerd, dan kan je die deze week ophalen tijdens de les. We hebben er meer besteld en ditmaal ook voor de allerjongste leden van Sakura. Je kan er nog één passen als je dat zou willen.

  Dinsdag 12 januari schuiven de online lessen een half uur op ivm de persconferentie. Half 8 de budo les en half 9 de yoga les. Deze week is verder het rooster gelijk aan vorige week. De verstuurde links zijn opnieuw te gebruiken voor de volwassen lessen. De jeugd sport nog steeds buiten en mocht blijken dat het weer op de dag zelf heel slecht wordt dan ontvangen jullie op die dag de link voor zoom met de verdere uitleg.

  Na deze week ontvangen jullie een nieuw rooster. Het is voor de budo volwassenen een lastige tijd om om 19.00 online mee te doen. Daar gaan we mee aan de slag.

  Met sportieve groet

  Sven Borst

  Team Sakura

  Verder lezen..

ajax-loader-gif

Meer berichten laden...