Start nieuwe seizoen

Hallo Allemaal,

Het nieuwe seizoen gaat beginnen en wij kijken er erg naar uit. Bij deze informatie:

We starten twee nieuwe judo jeugdgroepen vanaf 4 jaar. Deze gaan worden gegeven door Meester Dennis, maandag 15.00 en woensdag 15.00. Deze groepen moeten nog gaan lopen, maar je mag wisselen van dag, of neem een vriendje of vriendinnetje mee naar deze les.

De wedstrijd groep. Het wedstrijdseizoen gaat weer beginnen, na 1.5 jaar van geen toernooien. De leden die al meetrainden in deze groepen kunnen weer aansluiten en daarnaast wil ik ook de kinderen uitnodigen die hebben meegedaan met het zomertoernooi voor de vakantie, of de kinderen die graag wedstrijden zouden willen doen. De tijden zijn dinsdag en donderdag half 6. Wil je hier meer over weten neem dan contact op met Meester Sven. De trainingen zijn uitsluitend voor de deelnemers die ook daadwerkelijk naar toernooien willen gaan

De grote clubactie. In september start de grote clubactie weer. Vorig jaar hebben wij met het schitterende bedrag de nieuwe mat aangeschaft en een kleine verbouwing gerealiseerd. Ook dit jaar hebben wij weer een aantal wensen die we graag willen doen. Van elk lot dat wordt verkocht gaat 80 procent naar je club. In september ontvangen jullie de boekjes en aanvullende informatie. Wil je hierbij meehelpen?

Contributie. De contributie zal per kwartaal 3 euro hoger uitvallen. Wij hopen op jullie begrip.

Ten slotte. Wat voor seizoen het ook wederom wordt. Ik zal altijd blijven zoeken naar mogelijkheden om de kinderen en de volwassenen te laten bewegen. Ik heb gezien hoe belangrijk en het fijn het was dat Sakura open is gebleven, jullie zijn er heel veel geweest en dat is genoeg. Echter zie ik met positieve energie het nieuwe jaar tegemoet, wedstrijden, training stages, alles staat weer gepland.

Sportieve groet

Sven Borst

Team Sakura Budo

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin