Start vakantierooster 8 augustus

Hallo allemaal,

4 weken van de zomervakantie zijn alweer voorbij en aankomende maandag 8 augustus start ons vakantie rooster voor de laatste twee weken van de vakantie om vervolgens na de vakantie het volledige rooster weer te draaien. We hebben de komende 2 weken les op de maandag, de woensdag en de vrijdag. Alle lessen op deze dagen zijn volgens ons vaste rooster. Sport je normaal op de dinsdag of de donderdag dan kan je natuurlijk aansluiten op één van deze drie dagen. Kom gerust een keer extra en een broertje/zusje, vriendje of vriendinnetje zijn natuurlijk ook welkom om mee te doen.

We hebben pakken voor de jeugd met onze naam achterop geborduurd. Wil je zo’n pak passen of heb je een nieuw pak nodig dan kan dat. De pakken zijn 30 euro ongeacht de maat. Anders dan bij onze reguliere leverancier is er geen prijsverschil voor deze pakken naarmate de maat groter wordt en zal dit natuurlijk ook niet worden berekend.

De contributie wordt iets verhoogd met 3 euro per kwartaal. Onze kosten stijgen net als rest en wij hopen op jullie begrip.

Wij hebben onwijs veel zin om weer de mat op te gaan. Er komen leuke stages aan, wedstrijden, andere evenementen komend seizoen. Tot volgende week allemaal.

Met sportieve groet

Sven Borst

Geam Sakura

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin