Start zaterdag 8 januari

Hallo allemaal,

Het nieuwe jaar is begonnen en we zullen nog even een weekje naar buiten moeten. Er zijn wel positieve geluiden dat sport wordt meegenomen in het volgende overleg nu de kamer sport als essentieel heeft aangenomen.

Het rooster voor de jeugd doordeweeks blijft nog een week gelijk zoals vlak voor de vakantie. De jongste jeugd kan om 3 uur en de oudere jeugd kan om 4 uur. Maak zelf een inschatting welk uur het beste past. Om 4 uur wordt er hard gewerkt en bij twijfel stuur gerust een app. Kom in je gewone sportkleding.

Zaterdag 8 januari gaan we starten voor de volwassenen (bijna volwassenen). GRAAG VAN TEVOREN AANMELDEN DOOR EEN APP NAAR SVEN TE STUREN!! Elk uur kunnen we 5 volwassenen laten sporten omdat we met 2 trainers staan. Zaterdag om 9,10,11 en 12 uur. Zondag om 10,11 en 12 uur. We trainen kracht en conditie voor het pand. Kortom een goed begin van het nieuwe jaar.

Volgende week krijgen jullie een mail met de update voor het sporten na de nieuwe persconferentie. Wil je iemand meenemen met het sporten geef dat dan even aan, maar dat mag natuurlijk.

Sportieve groet

Sven Borst

Team Sakura

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin