Tijden Kerst Toernooi 18 december

Hallo Allemaal,

Bij deze de tijden voor het kerst toernooi van aankomende zaterdag voor de kinderen die zich hiervoor hebben aangemeld. Het zal zonder publiek moeten plaatsvinden, daarom hebben we korte blokken gemaakt zodat de wachttijd kort zal zijn.

Belangrijk!! We hebben de blokken ingedeeld op leeftijd m.u.v. de jiujitsu, dat valt in het laatste blok. Enkele leerlingen zijn bij naam genoemd, dat is omdat zij in een ander blok zijn geplaatst om de drukte te verdelen. Kijk dus eerst naar de leeftijd van uw zoon of dochter en zie je wel de naam dan is die deelnemer overgeplaatst naar een ander tijdsblok en wordt dan verwacht.

Blok 1 – 09:00 tot 10:20

Alle judo deelnemers witte band (en slip) van 4,5 en 6 jaar, plus de volgende oudere deelnemers

Senna, Vera Hansen, Tess vd Vlag, Esmee Nagel, Liv van Zon, Nadine van der Net, Eleanora Toetenel en Isa Vastenhoudt

Blok 2 – 10.30 tot 12:00

Alle judo deelnemers witte band (en slip) van 7 en 8 jaar en de volgende deelnemers

Fedde Koldebrie, Jesse, Daniel Klein Gunnewiek

Blok 3 – 12:10 tot 13:15

Alle overige judoka’s met een witte, gele band of hoger, vanaf 9 jaar, alle jiujitsu deelnemers, en de volgende deelnemers

Guillermo Schuring

Breng uw zoon of dochter niet te vroeg ivm de ruimte in de zaal en heeft u vragen stel die dan gerust aan Meester Sven. Er hebben zich bijna weer 100 kinderen aangemeld en het is echt ongelooflijk leuk om te zien met hoeveel enthousiasme iedereen weer mee doet. Tot zaterdag!!!

Sportieve groet

Sven Borst

Team Sakura

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin