Update 3-2

Hallo allemaal,

We kunnen helaas nog niet binnen sporten, maar de lessen voor de jeugd zijn nog steeds erg goed bezocht en ook de volwassenen die nu in tweetallen met Meester Sven trainen elke avond 4 groepjes zijn erg enthousiast. Alles beter dan voor een scherm werken en dan ook nog voor een scherm sporten, tenzij je meedoet met de yoga natuurlijk. De eerste appjes over spierpijn zijn alweer bij ons teruggekomen. De langste periode hebben we achter ons gehad dus nog heel even volhouden.

We gaan in de voorjaarsvakantie en de meivakantie met extra lessen door en natuurlijk op 8 mei kun je extra sporten tijdens de 24 uur durende marathon van Meester Sven, zo kun je de lessen die je evt hebt gemist van de afgelopen 2 maanden inhalen. De voorspelling is dat sport hoge prioriteit heeft bij de eerste versoepelingen en met het betere weer straks gaat dat net als vorig jaar weer de goede kant op.

Het weer voor vandaag is niet heel positief maar we gaan toch lekker sporten, we kunnen uitwijken naar een overdekte plek als dat nodig is.

Er zijn nog een paar Sakura vesten in kleine maten, mocht je er 1 willen hebben laat het dan weten aan Meester Sven voordat jou maat er niet meer is.

Wij blijven er alles aan doen om het sporten mogelijk te maken binnen de ruimte die er is en wij zijn heel dankbaar voor jullie enthousiasme en loyaliteit naar de club.

Sportieve groet

Sven Borst

Team Sakura

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin