Vakantierooster zomervakantie 2022

Hallo allemaal,

Allereest kan het zijn dat u toch weer een mail van ons ontvangt, maar bent uitgeschreven. Met het synchroniseren zijn er een aantal oude email adressen toch weer in de lijst terecht gekomen. Mocht dat zo zijn geef dat dan door aan Meester Sven.

Dat gezegd hebbende kijken wij met club terug op een mooi jaar. Alles liep weer zoals voorheen, de examens en de zwarte band examens, ouders die veelvuldig weer kijken tijdens de lessen, het kamp waarbij 115 kinderen zijn meegegaan. Kortom genieten. We zijn op dit moment bezig met de plannen voor het komende seizoen. De wedstrijden worden weer opgepakt, we hebben speciale pakken laten maken voor de jeugdleden met ons logo achterop geborduurd, deze zijn na de vakantie beschikbaar, natuurlijk weer een kamp, de budonacht etc.

Tijdens de vakantie kan er getraind worden. Bij deze het vakantie rooster:

De eerste 4 weken van de zomervakantie zijn wij gesloten en gaan twee weken eerder weer beginnen met een aangepast rooster,

In de week van 8 augustus zal er op maandag, woensdag en vrijdag les zijn volgens het vaste rooster op die dag zoals het nu ook is.

In de week van 15 augustus zal er les zijn op maandag, woensdag en vrijdag ook volgens het vaste rooster op die dag. Kom ook gerust een keertje extra.

Voor nu wil ik jullie allemaal een fijne vakantie wensen en bedanken voor het afgelopen jaar.

Met Sportieve groet

Sven Borst

Team Sakura

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin